Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
815,,,,:icon_mrgr:,,,,, chekaj od esen nataka ,,,site ,,ke poludete ,,,,:pos:,,,sho od profesorki ,po angliski ,,,sho od matish,,,,sho od seminarski,,,,:pos::LOL:

815,,,,:icon_mrgr:,,,,, chekaj od esen nataka ,,,site ,,ke poludete ,,,,:pos:,,,sho od profesorki ,po angliski ,,,sho od matish,,,,sho od seminarski,,,,:pos::LOL:

820... ова англиски ко за мене ... (n) слабо англискиот слабо ... :D со математика се држиме ... :icon_lol:

835,,,,:icon_mrgr:,,, aj sega ,,,ne bidi tolku sebichen i ,,,skromen:ROFLMAO:,,,,od nas dvajca ,,,pogolemi ludaci nema ,,,,:LOL:,,,:свиркам:,,,,lionot ima doktorska disertacija ,,, za kradenje ,,,na brojki,,,,,:свиркам:

500 Значи само јас нормален ќе останам :icon_mrgr:
400 нормален :confused::rolleyes::giggle:
--- надополнето: 6 јули 2012 во 20:31 ---
835,,,,:icon_mrgr:,,, aj sega ,,,ne bidi tolku sebichen i ,,,skromen:ROFLMAO:,,,,od nas dvajca ,,,pogolemi ludaci nema ,,,,:LOL:,,,:свиркам:,,,,lionot ima doktorska disertacija ,,, za kradenje ,,,na brojki,,,,,:свиркам:
да положам во авг/септ после ни ве весник не читам не па со семинарски да замарам

400 нормален :confused::rolleyes::giggle:
--- надополнето: 6 јули 2012 во 20:31 ---

да положам во авг/септ после ни ве весник не читам не па со семинарски да замарам
300 Од најнормалните сум јас ма :ROFLMAO: Не се секирај ќе те направам и тебе нормална :D
Само бројки ли :свиркам:

100 Кој те излажа :свиркам: Не се секирај ако е вистина тогаш ќе те направам ненормална :D
90 така де ти си лекот за мене :P
Живот, street, кеш прави да си кул и луд, не не боли кур иако не сме PAID & FULL ... 1L

70 се си слушам :свиркам: а саммо таа реченица ја запамтив од прво слишањеo_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom