Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Мене знаеш само што не ми е јасно Фросе?Како може вакви работи да се случуваат во тимови, каде што играчот добива по 100 000 недела плата, или 50, или 150 или 30, не е битно, а незнам колкава е неделната плата на Андерсон.Како може клубот да му дозволува да се праи толкаво прасе, ало бе господине добиваш плата од 100 000 фунти тоа ти е работата, не сваќам нај искрено.
Епа затоа го имаш Андерсон и го имаш Валенсија. Едниот веќе е на добар пат да стане легенда, другиот е на пат кон аеродромот и надвор од UK. Не можат приватниот живот да им го контролираат клубовите ама треба сама да ти мисли главата, се занимаваш со спорт, знаеш како е :)

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Мора да ми дадат мене д аиграм место Андерсон или место кој било друг за без пари ќе играм :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Former sky sports journalist Steve Bateman has broken the news that Manchester United have accepted a £5m bid for South Korean midfielder Park Ji Sung. It is believed that talks are at an advanced stage and that Park is already in the process of agreeing personal terms, with the deal likely to be completed over the weekend.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Фрајерс се договорил со Тотенхем и останува уште само компензацијата да се договориме со Тотенхем и со Јуве се шпекулира дека сме се договориле за Погба за 1 милион фунти компензација.

Инаку го прочитав текстот за Парк во целост и држи вода и има големи шанси да е вистина, стварно многу жал ќе ми биде доколку си замине. :(

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Епа затоа го имаш Андерсон и го имаш Валенсија. Едниот веќе е на добар пат да стане легенда, другиот е на пат кон аеродромот и надвор од UK. Не можат приватниот живот да им го контролираат клубовите ама треба сама да ти мисли главата, се занимаваш со спорт, знаеш како е :)
Да но никаде не сум прочитал дека е казнет за ноќниот живот, дека му е скратена платата ради тоа што станал 100 кг, а има метар и 70.Сигурен сум дека во договорот имаат и за ноќен живот и за понашање надвор од тренинг и натпревари.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Да но никаде не сум прочитал дека е казнет за ноќниот живот, дека му е скратена платата ради тоа што станал 100 кг, а има метар и 70.Сигурен сум дека во договорот имаат и за ноќен живот и за понашање надвор од тренинг и натпревари.
Ааа тие работи како кој колку е казнуван никаде нема да ги прочиташ, top secret се. Памтам еднаш од бетфер имаше нешто компетиција и кажаа дека парите од казните на голманите, тогаш беа Едвин, Кушчак и Фостер ќе ги донираат во хуманитарни цели. Е сега чим Едвин бил казнуван со 40 години, role model, можеш да замислиш другиве дечишта колкави казни трпат. Се казнува и ако не ја носиш тимската вратоврска каде што треба, се казнува ако ги носиш слушалките додека влагаш во стадион, камоли другово.
Дисциплина владее во клубов, нема лабаво и мислам дека ова е една од причините зашто некои лигловци или нејќат да останат тука или го нејќат клубов ко дестинација :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако двајцата исто се повредуваат, зошто тогаш само едниот да се продаде ? Тоа дека бил дете на Манчестер не лепе, која корист ќе ја има Манчестер од повреден играч било тој дете на Манчестер или туѓ ? А и Клеверли се повреди лани, шо не мора да значи дека исто ќе биди и годинава, пред тоа во Виган мислам ја изигра цела сезона.
Читаш,не дочитуваш,пробуваш да си паметен,а мислам дека не си глуп.....

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Зеки се договорил со Тотенхем, ама пошто нема 24 год. ќе мора некаква компензација да се реализира, па да видиме.. :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Официјалната слика за турнејата од денес наутро...

Официјалната слика за турнејата вечерва...

:rolleyes:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
Eпа поздрав Парк тогаш.. Со среќа нека му е во КПР.. Јас си кажав дека според мене неговото време во Јунајтед помина.. Фала за се!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.703
Поени од реакции
21.213
неееееееееее .... од сите најдоа парк да го шитнат ........ нееееееееееееее !!!!

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Кој кур бе... и Парк, па и Нани се спрема - да не ги споменувам и Бербатов и Андерсон и Хернандез... кој кур - нека дојде Ван Перси нека си иде и Руни пошто и онака не се трпат и за голман нека го земат Чех место Де Геа. Пујол и Пике би биле одличен двоец на местото на Видиќ и Фердинанд, по десно Алвеш а лево Бејл ќе го земеме. Десно крило ќе дојде Ди Мариа, лево Роналдо + Модриќ и Артета во средината а покрај Ван Перси нека дојде Вучиниќ... ма што е ова бе Total Club Makeover ? Некој очигледно си игра к*рот

Kajgana Shop

На врв Bottom