- Член од
- 2 јули 2012
- Мислења
- 137
- Поени од реакции
- 33
hahah za tebe i 30-40 e pedofilstvoИ 14-15 е педофилство.
hahah za tebe i 30-40 e pedofilstvoИ 14-15 е педофилство.
Што родители би биле ако дозволат 15 годишна ќерка да биде мажена за 50+ маж?siriozno ova ? Aj malku podnauci zakoni
voo 21 vek brak so 15 god e llegalen ako e so dozvola od roditelete
prvo zensko sum, vtoro koran se vikaАбе чоек ти не разбираш.
Има педофили и кај нас, ама ние ги осудуваме и јавно кажуваме дека се гнаси невидени.
Тоа се умоболни личности.
Вие го величите тоа и му се клањате.
Ја гкледаш ли разликата?
И ПАК ГО БЕГАШ ОДГОВОРОТ.
БРЕЕЕ СТРАВ ЛОЗЈЕ ЧУВА.
ГУКНИ БЕ КАЖИ - ДА.
--- надополнето: 6 јули 2012 во 14:58 ---
Каков Куран бе? Ако сакавме со Куранот да се образуваме ќе бевме муслимани.
Таман работа да релевантен извор биде книга со приказни.
Yeaa, right...siriozno ova ? Aj malku podnauci zakoni
voo 21 vek brak so 15 god e llegalen ako e so dozvola od roditelete
Да, да, во муслиманскиот свет нема. Само кај неверниците има педофилство.a zasto mislis deka kaj vas nema takvi slucajevi ,sekoj den vo SITEL,KANAL5,TELMA davat versti za pedofili vo PRIPEL ,VELES i sekade ,ama interesanto nikade vo makedonia kaj ima muslimani ili vo kosovo nemoj da mi opnes od inaet sega
НЕ знам дали си женско, ако велиш дека си , во ред. Нека е коран, нема проблем, не ми мења.prvo zensko sum, vtoro koran se vika
treto nemas osnovni poznavanja a pises i kazues za godini
Кај вас у селото, млада госпогице, може да си го викате како сакате, светската енциклопедија стои како запис Quran.prvo zensko sum, vtoro koran se vika
treto nemas osnovni poznavanja a pises i kazues za godini
Yeaa, right...
Чекај да го дотераме да изгледа што полегално. Уште малку ке излезе дека детето го присилило мухамед...
Да, да, во муслиманскиот свет нема. Само кај неверниците има педофилство.
Тетовски оџа пријавен за педофилство
da bi ja dala , primer za bred pit (48)Што родители би биле ако дозволат 15 годишна ќерка да биде мажена за 50+ маж?
Де ајде ако сакаш, прстот на чело и размисли... твојата ти мила ќерка би ја дала за дедо? Уште прва средно незапишана ко шо треба?
Аман...
Лелеее, ајет бара од куранот... ако таму го има во ред е значи?
А, да ставиш прстот да размислиш сепак? Што велите?
Епа што сакаш бе ти како доказ. Брееј лоботомија невидена.i kako zavrsi ova prijava ???? ,a koj e toj odza ime prezime ,ili citiras tv SITEL so LATASCETO
da bi ja dala , primer za bred pit (48)
makedonski znam izgleda podobro od tebe,Кај вас у селото, млада госпогице, може да си го викате како сакате, светската енциклопедија стои како запис Quran
Само Човек, ај не го тупи више.makedonski znam izgleda podobro od tebe,
зависи која мерна единица ја користиш. Ако мериме у ташаци, имам два повеќе од тебе, дека погоре се изјасни како жена.makedonski znam izgleda podobro od tebe,