Koja sobiranka gledas, nisto ne organiziraat DDСо Jagod4e и со сите што пишуваат во Фудбал фан клуб
И со многу други,па ќе гледам да се појавам на некоја собиранка
cepna nekoj od tamu a ???А вие што се жалите дека нема собиранки, не ви текнало да си ги поканите луѓето со кои сакате да се се запознаете, и сами да организирате собирање? Не мора да чекате официјална собиранка и официјална покана за истата.
Јас ако чекав така, никого немаше да запознаам од форумов.
Еј ај не ми руши репутација овде, ја ангелче сум . Чудно хомосексуалците од кајганава не ме дружат (особено не на тој начин), али затоа има доста хетеросексуални доброволциcepna nekoj od tamu a ???
imama edna drska od sekira ako ti vrsi rabota za od pozadi da ti ja dadam , ama dolga e i debela ce ti ja sobere vnatreЕј ај не ми руши репутација овде, ја ангелче сум. Чудно хомосексуалците од кајганава не ме дружат (особено не на тој начин), али затоа има доста хетеросексуални доброволци
Ти па што прашуваш? И ти да не се пријавуваш доброволец? Сакаш да ме дружиш?
Многу христијански од тебе Исусе.imama edna drska od sekira ako ti vrsi rabota za od pozadi da ti ja dadam , ama dolga e i debela ce ti ja sobere vnatre
ako drskava ne ti e dovolna ne znam so moze da te zadovoli , religijata ne ja cepkaj ne ti e kriva za tvojata sostojba !!!Многу христијански од тебе Исусе.
Не фала, можеш да ја искористиш секирата да ја отцепиш од тебе трујнава ти религија, не ти врши работа за разумот .
Ne mi se obrakjaj indirektno beА вие што се жалите дека нема собиранки, не ви текнало да си ги поканите луѓето со кои сакате да се се запознаете, и сами да организирате собирање? Не мора да чекате официјална собиранка и официјална покана за истата.
Јас ако чекав така, никого немаше да запознаам од форумов.
Да - крива е за твојата состојба!ako drskava ne ti e dovolna ne znam so moze da te zadovoli , religijata ne ja cepkaj ne ti e kriva za tvojata sostojba !!!
Па имаше повеќе души што рекоа дека немало собиранки и слично, не само ти . Јас не знам какви се официјалните собиранки, никогаш не сум присуствувал на такви. Тие што ги знам од форумов, или сум ги поканил за средба, или тие ме поканиле мене.Ne mi se obrakjaj indirektno be
Jas tie sto sakam da gi zapoznaam, gi znam ili ke gi zapoznaam na kafe, a ne sobiranka.
Na sobiranka ne se zapoznavaat lugjeto. Tamu samo smekaat i posle toa na kafe te vikaat D