Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Не води инат сеа и ти, не е албанско знаме, него знамето на Шкендија ..
vpafbk.jpg

Исти курац, МАКЕДОНСКО ЗНАМЕ МОРА ДА ИМА.
Не било Албанско било на Шкендија, исто и се фаќа ете го ДВОГЛАВИОТ ОРЕЛ.
Не смее да се дозволи да почне средбата ако нема знаме на една од државите. Има знаме од Северна Ирска, а од Македонија нема. Поголем резил амин...
Освен ако и она не е знаме на С.Ирска туку знаме на клубот. Ќе има логика тогаш :icon_lol:

Jaсно е тоа, не се противам и не те негирам, само фрката беше за знамето на Албанија, ете го нема.
Тоа што нашето знаме не е таму, треба некој друг да се позанимава, ние сигурно нема да го опрајме :)
И нема двоглав орел на амблемот на Шкендија:D .. не ми се верува шо муабет прајме.

Овие келнерите знеле и финти да прат :D

А голманот нивни неможам да го сфатам, какви само топки одбрани, а какви удари на голот му беа проблем да ги смири...

Jaсно е тоа, не се противам и не те негирам, само фрката беше за знамето на Албанија, ете го нема.
Тоа што нашето знаме не е таму, треба некој друг да се позанимава, ние сигурно нема да го опрајме :)
И нема двоглав орел на амблемот на Шкендија:D .. не ми се верува шо муабет прајме.
Стварно бе немало, тоа шипката од оградата ми правела забуни цело време, прави сенка па ми изгледаше како тело на орел, па она како глава и од страна крилјата :D
Сигурно подобар муабетот од оној на коментаторот :D

А Металург кога игра , во Куманово ли пак ?

А Металург кога игра , во Куманово ли пак ?
Не, Ренова ќе игра во Куманово. Металург првата ја игра во гости, се очекува за реваншот да биде готов Градски. Во спортивно и они ќе играат во Куманово.

Четврток игра Металург. Првата ја игра во гости.
Ренова ига дома исто така четврток.
фала брате , ако игра Металург дома ( Куманово ) срамота ќе биде ако не го наполниме стадионот , ние кумановчани
кој знае колку години не сме гледале фудбал

Јаки овие шампиониве поранешни. Многу јаки.

Балисти и целосно заќутеа :D
Штама, да прдне некој од публика ќе се слушне :pos:
Ебате навивачите ебате :facepalm:
Коментарине од страна се поинтересни :pos:

Altin oo nemam ni majka ni sestra , a tebe sestra ti znas po 200 vo edna turra hahaha

:pos::pos::pos:

Кај мене е топ сликата и гласот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom