Ангола - Македонија (88:84) | Квалификации за ОИ, Лондон

Статус
Затворена за нови мислења.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.222
нашите момци изиграа лошо или имавме лош ден, се надеваме нема да се повтори

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Лошо е секогаш ако се потцени противникот и се калкулира со резултатот.

Не сме ние сеуште дораснати за такви калкулации.

Сега ќе го здрвиме Нов Зеланд, и ќе се молиме да у некој круг бидеме први и ја избегнеме Русија.

Целта требаше да биде да се избегне Русија како европска екипа до полуфинале, па после што биде биде. А вака со една глупост пак налетуваме на Русија.

Член од
26 јуни 2012
Мислења
105
Поени од реакции
193
нашите момци изиграа лошо или имавме лош ден, се надеваме нема да се повтори
Лошо беше првите три четвртини.Последната четвртина беше вистинската страна на нашата репрезентација.Така треба да се игра.Агресивно во одбрана.Но ништо не е загубено.Вечерва да се надеваме на подобро.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.839
Поени од реакции
20.315
Кои тахикардии ме утепаа значи од една страна гордост и кеиф што ги гледам пак по цела година, а од друга што играа како да не се баш заинтересирани, и друго Анголците колку и да збориме имаат шут мислам дека од другата страна на теренот да беа кошеви ќе исподадеа, шут капа да им симне човек алал да им е, си играа ко што треба нашите што се испокуропецаа како 4 еуро сила тоа е друго, ама ајде ништо не е изгубено, вечерава Нов Зелан, Маори држте се, се разбуди Македонија!

Напред момци!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Самарџиски: Ги потеценивме Анголците
Браво Пеџа! Браво!
Многу го почитувам значи овој човек. Толку реално, искрено, без лицемерно-дипломатски изјави... straight to the point. Браво. Се што кажа беше објективно и реално.

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.673
Поени од реакции
35.352
Македонецот не би бил Македонец доколку оди по полесниот пат,
Мора да се играат инфарктни утакмици, да се преспијат 3/4, а 10 минути пред крај да се разбудиме од зимскиот сон и да бркаме резултат, па да калкулираме ако изгуби овој, ако победи оној, наместо самите да си ја завршиме работата.

Никако неможам да се начудам на нашиве ТВ, се играат квалификации за Олимпијада ејјјјјј Олимпијада, а ние немаме нити еден помочан новинар да известува од терен:tapp:, ќе се шетаат наваму, натаму со авиони кај што треба и нетреба, а за ваков настан, не најдоа време и пари да се испрати барем Игорче:sneaky: нашата кошаркарска реликвија.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Ima nadez nov zeland da go tepame golema razlika a ovie da gi tepaat indjancive mala razlika veruvam vo cudo!

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Абе ако тепаме вечер над 4 разлика идеме понатака сигурно...ама ако Русија ни се падне понатака ќе биде тешко

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
Кои тахикардии ме утепаа значи од една страна гордост и кеиф што ги гледам пак по цела година, а од друга што играа како да не се баш заинтересирани, и друго Анголците колку и да збориме имаат шут мислам дека од другата страна на теренот да беа кошеви ќе исподадеа, шут капа да им симне човек алал да им е, си играа ко што треба нашите што се испокуропецаа како 4 еуро сила тоа е друго, ама ајде ништо не е изгубено, вечерава Нов Зелан, Маори држте се, се разбуди Македонија!

Напред момци!
Ova porazive e videno na pocetok za MKD taka da nemoj tahikardii ziti mene :D

Член од
19 август 2010
Мислења
4.014
Поени од реакции
9.808
Povise boli pristapot so koj nasite vlegoa vo natprevarot.... Od samiot pocetok da igraa kako sto igraa vo posledna cetvrtina ke pobedevme bez problemi... Ama toa e sportot... Iskreno mene ne mi menja ako ni se padne Rusija vo cetvrtfinale.. Prvo cekor po cekor... Najprvo da go pobedime Nov Zeland vecerva, pa zdravje boze, so mnogu motivi i na megdan so Rusite vo cetvrtfinale:)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Треба кај Агола да идат на часови по 3-ки шутирање..цело ЕП имаа лош процент,а и сега исто.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ајде префлете се полека во темата за Нов Зеланд...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom