Мортидо
занаетчија дете
- Член од
- 15 февруари 2009
- Мислења
- 1.874
- Поени од реакции
- 1.089
добар Гом-ов, фала.Пиши ги имињата на www.google.com
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
добар Гом-ов, фала.Пиши ги имињата на www.google.com
Sto PC imas?Дали некој знае како да се забрза стартувањето на Windows 7 ..... Имам пробано со повеќе верзии на windows 7 и стартувањето е многу бавно .............
--- надополнето: 3 јули 2012 во 10:46 ---
Оневозможено е да се стави слика на User Acount,( change your picture) односно оневозможен е Browse for more pictures линкот . ..... Како може да се овозможи ова ?
Да, напиши во start - msconfig, отвори startup и направи screenshot од сите програми кои се таму и постирај ги овде.Дали некој знае како да се забрза стартувањето на Windows 7 ..... Имам пробано со повеќе верзии на windows 7 и стартувањето е многу бавно .............
DELL Inspiron N5110Sto PC imas?
Потребните програми/драјвери ...Да, напиши во start - msconfig, отвори startup и направи screenshot од сите програми кои се таму и постирај ги овде.
еве ...Да, напиши во start - msconfig, отвори startup и направи screenshot од сите програми кои се таму и постирај ги овде.
Потребните програми/драјвери ...
[
еве
Незнам што би пробале другарче, во Startup нема ништо што не е непотребно ..... за друго мислење имаш ?Од тука не гледам ништо што би можело да биде сериозен проблем за старување, ако сакаш може да пробаме со Team Viewer, ако не тоа е тоа.
Другар веќе ти кажав како може да се среди ако е софтверски проблем, сими и инсталирај Team Viewer и прати ми приватна порака со id и pass, и ќе средиме.Незнам што би пробале другарче, во Startup нема ништо што не е непотребно ..... за друго мислење имаш ?
Да не имаш Windows 7 Home?Дали некој знае како да се забрза стартувањето на Windows 7 ..... Имам пробано со повеќе верзии на windows 7 и стартувањето е многу бавно .............
Оневозможено е да се стави слика на User Acount,( change your picture) односно оневозможен е Browse for more pictures линкот . ..... Како може да се овозможи ова ?
Ова Солуто е одличен стартап менаџер, ке ти измери boot time како тотал време и ке ти даде детална листа кој процес/програм колку време во секунди/минути зима при бутирање како и опција пооделен стартуп програм да го ставиш во делеј листа за покасно да се подигне и слично.Дали некој знае како да се забрза стартувањето на Windows 7 ..... Имам пробано со повеќе верзии на windows 7 и стартувањето е многу бавно .............
http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_xp-windows_update/windows-update-error-0x8024400a-on-clean-install/4c79d20d-a4b3-4724-a6d8-4a768559038aимам win xp со оригинален клуч. Работата е што кога сакам да направам апдејт значи после свежо реинсталирање добивам грешка [Error number: 0x8024400A] што може да е, побарав на нет но очигледно не е некоја честа појава. данке