Евро 2012 - финале Шпанија-Италија: 4-0

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот Европски шампион ?

• Шпанија

Гласови: 85 34,6%
  • Италија

Гласови: 161 65,4%

• Вкупно гласачи
    246
Дали доколку има пенали Рамос и Пирло би се осмелиле пак да шутираат "Паненка" пенал?
531606_10151005218324288_1974053629_n.jpg

Сеедно ми е кој само да биде се регуларно, коректно и фер, но сепак мое мислење е дека Шпанија ќе победи.

Дали доколку има пенали Рамос и Пирло би се осмелиле пак да шутираат "Паненка" пенал?
531606_10151005218324288_1974053629_n.jpg
Од рамос пеналот несмее да се споредува со тој на пирло.Исто како пеналот на зидан против италија од светското да го наречеш Паненка

Ima nekoj OFICIJALEN profil od balotelli na twitter da go vidam twitot za pike sho go napishal ... Go barav ama ne mozam da go najdam ... daj ako ima nekoj neka go stai. :giggle:

ni samiot baloteli ne znae vo kakov film e vlezen,retki se kako nego igracite sto igraat fudbal a istovremeno se bez gram mozok :)

Од рамос пеналот несмее да се споредува со тој на пирло.Исто како пеналот на зидан против италија од светското да го наречеш Паненка
ако коментаторот рече дека е паненка - така треба да биди :facepalm:

за рамос паненка е ако ја префрли преку стадион

А шо демек не беше ? :eek:

ако коментаторот рече дека е паненка - така треба да биди :facepalm:

за рамос паненка е ако ја префрли преку стадион
Цел свет го нарече шутот “паненка“, ама еве чим експерти како тебе и тој погоре викаат дека не е, тогаш така е.
Ви го префрли Рамос преку рамо на свите, пукните од мука вие :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom