Тим А vs. Тим Б

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.710
Поени од реакции
31.795
665,,,:icon_mrgr:,,,,aj du,,,,,koj pijanici ,,,nie go pieme ,,,najubavoto,,,:LOL:,,,tn,,,sok od grozje,,,,:ROFLMAO:,,,,
,,,martin ,,,nemoj da me sramish,,, :mad:,,ke ojsh ,,ke ja fanesh ,,zakosi ,,,:pos::pos::pos:,,i ke ja dovlechkash ,,dodoma ,,,taka da si znaish,,,,a toa nekoe ,,,mirno chupe ,,shom ne doshlo dobrovolno,,,:(:LOL:,,,,,aj ,,,,aj peperutke ,,,doizjasnise ,,,,,:pos::pos::pos:,,,samo prvo ,,reshi se kogo ke go ,,,,,,:pos::pos::pos:,,,,,,,e navistina ludaci ,,,, do 5 sabajle na commp,,,, i vie ste bile ,,,sho veli ,,peperutka ,,nekoi eba#hi,,,,,hm,,,:eek:,,,,,,ae,,SL,,,, sega se seti ,,,nedelno kafe ,,,,,da si go jadesh nosot,,,,,ako sakash utre ,,, vo 9 ,,,,vo,,,,, e ne ,,,,sega mi javija ,,,duri petok ,,,aj ke se naspiesh ,,,do togash:pos::pos::pos::pos:,,,imash vreme ,,,cela nedela,,,,,
tiki aj peperutke ,,,nie da si mavneme ,,po edno ice,,,,:),,,a koj ke dojde dobre dojde,,,,,

,,,nazdravje neka ni e,,,,,,:D

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
peperutka * ja брзо се трезнам, не сум ко Шутрак :ROFLMAO:

shutrak дај бе помалце текст пишувај неможам да читам вака сабајлечки :eek::D

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.556
Поени од реакции
2.355
70 Наздравје нека ни е и тоа што викаш од овие еб#чи небива :notworthy:.......:D

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.710
Поени од реакции
31.795
670,,,:icon_mrgr:,,,lion druzhe ,, chasha taze ceden pomorandzha sok ,,oma ,,ochite okokoreni ,,ko shsbanki ,,posle toa vodkata ,,so doza pivce,,,,:pos::pos::pos::pos:,,,ili topla solena voda ,,dve chashi,,, :pos::vozbud:,,,za 30 sekundi si trezen ,,,,,proban sistem ,,veruvaj mi ,,,:pos::pos:,,,,:pos::pos::pos:,,,,abe ovoa mekdonalds generacija ,,peperutke ,,,nashite virshli od vremeto na chichko stoilko ,ihaaaa:pos::pos::pos::pos::facepalm:,,,ovie ,,,nekako ,,,,:place:,,,,,:ROFLMAO:,,,

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.556
Поени од реакции
2.355
60 :pos::pos:мекдоналдс генерации :ROFLMAO: Шутрак и ти како моиве дома си влезе во втор пубертет :LOL:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.556
Поени од реакции
2.355
20 :pos: епа така де кога се станува сите да се будни а не тука Шутрак некои експеременти ти кажува а на комшијата ич не помисли :pos::facepalm: ....:D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
700 каков мекдоналдс бе...стално си јадам од стоилко :D

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции