Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Имам мака.... пред некој ден имав секс.Почнавме нешто предигра и го стави во неа.5-6 пати го ставив ама се плашам да не има нешто цврцнато .Значи немав оргазам немав ништо .Шо да прам дали може од толку да бидне нешто???
Доколку не си свршил во девојката, шансите таа да забремени се екстремно мали. Имено, дури и ако не си ејакулирал, можно е дел од твојата семена течност (т.н. сок од простата) да останал во девојката. Доколку во течноста се нашол некој сперматозоид (се знае дека ги има во мали количини), пресметај колкава е шансата некој од нив да ја оплоди јајце-клетката, кога ти се потребни милијарди, коишто се исфрлаат при нормална ејакулација. Исто така, доколку девојката била во овулација (обично 2 седмици од почетокот на последната менструација), шансите за бременост се зголемуваат, бидејќи матката лачи леплива материја со којашто не им дозволува на сперматозоидите да се „лизнат“ надвор од неа. Но, ако немало овулација, шансите се скоро никакви.

Со други зборови: најверојатно немало бременост, но, во иднина, доколку не планираш да правиш деца, користи заштита за секој случај.

Со лесно.

Член од
30 мај 2012
Мислења
50
Поени од реакции
30
Сексуален соновник и водич за подобар секс

Ноќните излети во земјата на фантазијата најчесто имаат многу подлабоко психолошко значење. Еротските сонови не само што се здрави, туку се и неопходни, бидејќи на еден посебен начин ги решаваат потиснатите желби или проблеми. Понекогаш овие слики се толку интензивни што можат да доведат до оргазам. Нашата сексуална енергија е мошне моќна и мора да се изрази.
http://www.kupikniga.mk/BookDetails.aspx?Pr=649

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Се вртам со една типка веќе 1 месец и никако да ја смувам. Проблемот е што многу ретко се гледаме и тоа се е у гужва и срам ми е да ја смувам на кец пред сите лол. Како да ја викнам негде ама на убав начин така да прифати да дојде ?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Се вртам со една типка веќе 1 месец и никако да ја смувам. Проблемот е што многу ретко се гледаме и тоа се е у гужва и срам ми е да ја смувам на кец пред сите лол. Како да ја викнам негде ама на убав начин така да прифати да дојде ?
По телефон, со зборовите „Дали сакаш да одиме на кафе тогаш-и-тогаш, таму-и-таму?“

Ако каже да - терај.

Ако каже не - остави ја и барај друга типка што ќе каже да.

Со лесно.

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
По телефон, со зборовите „Дали сакаш да одиме на кафе тогаш-и-тогаш, таму-и-таму?“

Ако каже да - терај.

Ако каже не - остави ја и барај друга типка што ќе каже да.

Со лесно.
ахаха... мали сме за кафе.. Нешто друго ? :pos:

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Пак кажи и на кафе, ќе знае дека не е за кафе :)
Хахха ваа сеа ја прајте вие демек ја да ја викнам на кафе, ама нека дое пола саат порано за да иаме време и за кафето :D :pos:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Хахха ваа сеа ја прајте вие демек ја да ја викнам на кафе, ама нека дое пола саат порано за да иаме време и за кафето :D :pos:
how old are you? three?
nie vekje vo 7mo na kafinja iskacavme u maalski kafici i begavme od casovi vo maalski kafici.
toa e 12/13 godini...
vikni ja u maalo i demek aj da se prosetate do prodavnica sami i baci ja togas :D

Брзии

Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
how old are you? three?
nie vekje vo 7mo na kafinja iskacavme u maalski kafici i begavme od casovi vo maalski kafici.
toa e 12/13 godini...
vikni ja u maalo i demek aj da se prosetate do prodavnica sami i baci ja togas :D
Тоа е проблемот. Кај баба и е веќе 2 недели... Мене почна криза да ме фаќа веќе по девојчево :D

jassum.mk

ИМАМ ПОЛОВА БОЛЕС БОЛЕМЕ К*УРО ЗА СЕ
Член од
23 јуни 2012
Мислења
25
Поени од реакции
3
Пак кажи и на кафе, ќе знае дека не е за кафе :)
ахаха... мали сме за кафе.. Нешто друго ? :pos:[
ахаха... мали сме за кафе.. Нешто друго ? :pos:
хахаха за кафе сте мали а сакаш нешто друго
прво почни кафе да пиеш да ти порасне
па после ќе ти биде полесно за друго:confused:

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
epa zatoa zlatna ima doktori neli
Ако разбрав како што треба....ти би ја однел девојката на преглед за да провери докторот дали оваа е невина???????:eek:
Жити се кажи ми дека погрешно сум го разбрала коментаров аман те молам.
Не ми се верува што држи земјава. Па мене нешто ваквоо да ми предложел дечко ми има да му го исечам таквииот и да му го сошијам на чело:mad: Па ти бре боштум живееш во Италија, и таму ли ги проверуваш жените дали се скинати или не?
Знаеш што треба за вакви како тебе? Да најдеш некоја што цело село ја смета за добра и поштена а оваа се руши од ебење со сите на страна и анално и орално и вагинално и после да ти напраи хименопластика па да не знаеш што те снашло во животот.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
Ако разбрав како што треба....ти би ја однел девојката на преглед за да провери докторот дали оваа е невина???????:eek:
Жити се кажи ми дека погрешно сум го разбрала коментаров аман те молам.
Не ми се верува што држи земјава. Па мене нешто ваквоо да ми предложел дечко ми има да му го исечам таквииот и да му го сошијам на чело:mad: Па ти бре боштум живееш во Италија, и таму ли ги проверуваш жените дали се скинати или не?
Знаеш што треба за вакви како тебе? Да најдеш некоја што цело село ја смета за добра и поштена а оваа се руши од ебење со сите на страна и анално и орално и вагинално и после да ти напраи хименопластика па да не знаеш што те снашло во животот.
Не ма он на естетски хирурзи мисли:D

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
"Nisam ginekolog al' mogu da pogledam" работава. :ROFLMAO:

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Не ма он на естетски хирурзи мисли:D
хахахах ме изнасмеа :pos: Не ми се верува дека има уште такви психопати што шетаат по земјава, мораше некој да ми потврди ;)

So takva podobro ke mu bide :icon_lol:
Во право си има да биде задоволен на сите можни начини и да се чуди цел живот колку жена му ја бива во кревет а таа кутрата к*р не видела до тогаш :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom