С
Само Човек
Гостин
кога се онесвести свесен беше дека си онесвестенЗнам еднаш сум се и онесвестил.
кога се онесвести свесен беше дека си онесвестенЗнам еднаш сум се и онесвестил.
Еј у право си...Може и сега сум онесвестенкога се онесвести свесен беше дека си онесвестен
2. кога спиеш имаш свест, или и тогаш си онесвстенЕј у право си...Може и сега сум онесвестен
Nemoj takvi prashanja..ostavi go ...neka go onesvesten...2. кога спиеш имаш свест, или и тогаш си онесвстен
Незнам никогаш не сум се разбудил во сон.2. кога спиеш имаш свест, или и тогаш си онесвстен
Мислам дека оваа секта се вика октопус-драгоникус-атикус али не сум сигурен.Eve vizuelna reprezentacija na veruvanjata ne odredeni sekti od ateizmot
Nope, worshipers of His Holy Noodlines and Raptor JesusМислам дека оваа секта се вика октопус-драгоникус-атикус али не сум сигурен.
Епа мора да се друга секта тие што ги кажав јас сигурно се со различни атеистични ставовиNope, worshipers of His Holy Noodlines and Raptor Jesus
Атеисти најчесто мислат дека се кул и затоа веруваат во науката али само на зборови не дека знаат нешто од наука( не ме фаќајте за збор не зборам за сите атеисти, без лутење) уствари атеистиве ти се реакција од вернициве што биле фанатици и забегани садисти така да кога би бирал + за атеистиве - за (слепи)верницивесмешни ми се ова атеистиве, што се замарат за религија и слично.....ќе си умрат кај и да е, црви ќе ги изедат и никому ништо. Што е таа нервоза по форумов не ми е јасно, умираш те нема и ајт у к урац......така е или не е така.
Во што веруваат стварно атеистите?
На кого му веруваат уште поинтересно прашање
Абе смешки.....се било ветер и магла демек, слуајно настнале од "супата".Атеисти најчесто мислат дека се кул и затоа веруваат во науката али само на зборови не дека знаат нешто од наука( не ме фаќајте за збор не зборам за сите атеисти, без лутење) уствари атеистиве ти се реакција од вернициве што биле фанатици и забегани садисти така да кога би бирал + за атеистиве - за (слепи)вернициве
Епа рекацијата си го прави своетоАбе смешки.....се било ветер и магла демек, слуајно настнале од "супата".
A дремат на религија......да се чудиш.
На нашиот ум и разум,Ум робува разум царува.смешни ми се ова атеистиве, што се замарат за религија и слично.....ќе си умрат кај и да е, црви ќе ги изедат и никому ништо. Што е таа нервоза по форумов не ми е јасно, умираш те нема и ајт у к урац......така е или не е така.
Во што веруваат стварно атеистите?
На кого му веруваат уште поинтересно прашање
Не ние не умираме Јебига али безсмртни сме не дека сакаме али морамеНа нашиот ум и разум,Ум робува разум царува.
А чекај малце вие после смртта ќе се претворите во амеби или можеби геј пингвини