опасно е да се игра со тие ствари и јас порано правев такви работи со вилушки 6 зимав хартија ја превжиткував на пола во среде ја ставав вилушката секоја вилушка така и ги виткав полсе секое прешање една вилушка беше над хартијата не беше во средината кога ке ја одвиткав ама после едвај се одкачив.
http://www.youtube.com/watch?v=ivELFPlAAO4&feature=related еве од мене еден филм многу е реален на она што се случува во светот со опседнатите куќи кој сака да гледа нека го види.поздрав
--- надополнето: 28 јуни 2012 во 18:39 ---
да ви кажам сега спремам еден апарат кој се вика В-Скоп утре ми стасуваат деловите тој е многу осетлив на духови го има и на интернет ској може да си го направи нема да го кошта повеке од една кокакола ако некој разбира електроника делови кој што е ке ви дадам линк сами да си го направите. сакам да ве прашам кај да најдам сверна чинија околу 40сантима слична како тие антените што беја турски ЧАНАК белата чинија бач таква ми треба за параболичниот микрофон и тој исто се користи за духови на тој можеш да го слушаш и што зборува бидејки со свои уши не можеме бидејки тоа е електромагнетен бран тоа само може електроника да го прими и да го претвори во звучен бран истото како да слушаш радио станица скроз исто неможеш да слушаш ако немаш радио приемник е ова е тоа за духовите радио приемник.