Фан Клуб: Германија

• Креатор на темата Креатор на темата staki
  • Време на започнување Време на започнување
Abe sho se nervirate neznam, koga sme izgubile u cetvrt finale pa sega... Jogi nenormalen go buta Rojs u prv sostav a dosega nekolku minuti ima izigrano samo. I zamisli Gomez da go stajs na klupa po prvite natprevari. Sega treba da pazi shto sostav ke izvadi poso polufinaleto nema da e zaebancija kako se dosega.

Kako i da e, 15 pobedi po red vo kompetitivni natprevari. :eek:

UBER ALLES! :icon_lol:

РЕКОРД ниедна репрезентација нема толку победи по ред во компетитивни натпревари

Ројс изигра катастрофа...

Пали се Боби колку сакаш,детето од интернационален фудбал на високо ниво уште појма нема....Освен голот,утакмицата гомно му беше....се помоча....

Не знам зошто го гледате толку слаб Ројс, сите медиуми пишуваат дека одигра добро. Ченто, не е све до искуство, Швајни имаше доста слаби моменти а пука од искуство ;)

Иначе Германија направи нов рекорд како што пиша bayern_fan, 15 победи во ред во официјални утакмици и тоа со најмладиот состав. После 2006, 2008, 2010 и 2012 Германиј петти пат по ред влага во полуфинале на голем турнир. Машинеријата киниса (y)
--- надополнето: 23 јуни 2012 во 10:21 ---
reus6rpki.jpg

Ројс има супер обработен шут,од она што го гледав кај него минатата и оваа сезона. И ми се допаѓа тоа што му верува на својот шут,како вчера, не се двоумеше силно да удри на топката, верувајќи им на своите способности.

Мене во главно ме загрижува слабоста при контри. Германија може да даде повеќе голови од Англија/Италија но слабоста при одбрана на контра-напад секогаш ќе им дава шанса на противниците да фатат приклучок.

Јоги мора да размисли како во 1/2финале. Незнам зошто нема доверба во Шмелцер, но штом Лам изигра 4 натпревари десно, не верувам дека сега би го менувал.

Абе ОК беше Ројс за разлика од Шурле али пак играа со Грција со појак противник нема да имаат толку простор и една грешка ко тие на Шурле што ни напраија контри ќе ни дадат гол и оди после коа ќе се затварат Италија/Англија ќе кружат безвезе. Иначе нарамно медиумите ќе го форсираат Ројс сакаат да му дадат самодоверба.Имаше еден добар период на почеток али после се изгуби тотално. Тешко дека ќе ги видиме против Англија/Италија

Бројкава од 15 победи во низа е само еден показател за тоа каква генерација имаше Германија,каква има сега и каква ќе има понатаму.Со вака млади и добри играчи Германија ќе претставува страв и трепет и на наредните ЕП/СП и немаат потреба од грижи кога е во прашање репрезентацијата во наредните 10 години.Накартко кажано Германциве се вистинска машинерија што не знае за застанување.

во полуфиналето против Италија сакам повторно да ги видам Подолски, Милер и Гомез во стартниот состав, задоволен сум од Ширле и Ројс, но се знае кои требаат да играат ако сакаме да бидеме прваци :).

во полуфиналето против Италија сакам повторно да ги видам Подолски, Милер и Гомез во стартниот состав, задоволен сум од Ширле и Ројс, но се знае кои требаат да играат ако сакаме да бидеме прваци :).

Ја би сакал Ројс лево наместо Подолски а Милер нека игра, за разлика од Полди има добри моменти и ако не игра најнај.

neznam zasto nema da go igra Reus deckovo gi napravi sasma grcita pa so saka poveke

Ѕвер е Ројс бе не трескајте...

ај и малце да се насмееме....вечерва поразената екипа ќе си оди дома, а на победникот ќе му биде претпоследен натпревар...кој сваќа арно, кој не па арно :D

ај и малце да се насмееме....вечерва поразената екипа ќе си оди дома, а на победникот ќе му биде претпоследен натпревар...кој сваќа арно, кој не па арно :D
За да не сфатиш треба да си Тимче ебаго:pos:
Како и да е Германија има големи шанси да се најде во финале и ќе биде голем шок за играчиве ако го изгубат(7 души се од Баерн и знаете што се деси сезонава)

значи доколку сакаат да бидат шампиони ќе треба да ги елиминираат двата тима против кој најмалку им оди Италија и Шпанија(2008,2010). Очекувам Киелини да се врати и Италија да игра со 3 централни во одбрана и да чекаат на полуконтри или прекини

значи доколку сакаат да бидат шампиони ќе треба да ги елиминираат двата тима против кој најмалку им оди Италија и Шпанија(2008,2010). Очекувам Киелини да се врати и Италија да игра со 3 централни во одбрана и да чекаат на полуконтри или прекини

Не проаѓаат италијаните,биди убеден во тоа.....

Ако порано патеа германците ради свое неискуство и недоволна дозреаност сега е обратна ситуацијата.....

Јоги точно знае што да направи за да ја пројде Италија,убеден сум во тоа...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom