Значи еве да ве известам денес дознав нешто за Демо тестирањето. Тестирањето ќе се одржело на 30 Јуни, а подготвителните часови некаде од 7 Јули или после 7 Јули. За демо тестирањето ќе излези соопштение и ќе треба да се пријави тој што сака и да уплати за пријавување. Понатака ќе видимеДали некој има информации за тоа Демо тестирање...Кога е? каде да се обратам да прашам? Како се пријавува ? контакт од некој што е задолжен за тоа тестирање?!!!!! секаква инормација во врска со тоа Демо тестиранје и тие часови што се плакаат ми е потребна ! Поздрав!!
За ектерен можеш да избериш или математика или англиски јазик, а за интерните за средно стручно образованиеЗдраво
Изминативе 3 часа ги помнав во читање на овој форум поврзан со АФ.При читањето сретнував само образивание од гимназија, јас учам во средно стручно училиште т.е. економска. Завршив 3 година. Успехот ми е 5.00. Дали некој знае кои предмети треба да се одберат за полагање државна матура од ова училиште што ке придонесат за запишување на АФ ? Благодарам
Да, демото е да видиш отприлика шо е како е. Јас пред 2 години не бев на него и сметам дека е непотребно да потрошиш 2000 денари за работи кои ќе ги научиш за време на подготвителната настава.На страната на факултетот објавија дека Демо тестираањето оваа година ќе се одржи на 30 Јуни, а подготвителните часови почнуваат од 2ри Јули, па до 7ми Јули. Демото чини 2000 ден, а подготвителните за приемен 6000. Е сеа да ги прашам оние кои веќе поминале и демо и подготвителни и студираат на архитектонски. Досега знам дека демо тестирањето било ден пред приемниот, односно откако веќе ќе ги поминеш подготвителните, али оваа година демото е прво. Која е поентата демо тестирањето да е пред јас да имам било каква обука? Треба да отидам и да видам колку незнам? Затоа сакам да ги прашам оние кои веќе студираат дали толку од голема помош ќе ми биде демото или едноставно да си идам само на подготвителна и во август да си идам на приемен?
Heyy vsusnost demoto e samo test za proverka i e bez ocenuvanje znaci kako nasoka za priemniot vo avgust i toj e samo eden den odnosno na 30 juni. A casovite se 6 dena od 2 do 7 juli i na tie mislam deka e dobro da odis.може некој да ми каже што ке има на подготвителните часови? ја сакав да одам само на демо часовите а на подготвителните не, што е подобро?
--- надополнето: 26 јуни 2012 во 15:39 ---
може некој да ми каже што ке има на подготвителните часови? ја сакав да одам само на демо часовите а на подготвителните не, што е подобро?