Како до Бугарски Пасош

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Не сум сигурен дали темава е за овој подфорум, ако треба преместете ја.

Имено, Македонците ( а сигурно и сите други ) кога одат да вадат Бугарски пасоши на интервјуто во Бугарското МВР мораат да одговараат на некои прашања. Прашањата јасно се гледаат.

ПС: Сликата ми ја прати пријател кој сега се наоѓа во Германија а пред само 10 дена доби бугарски пасош.

Attachments

• Picture.jpg
    Picture.jpg
    277 KB · Прегледи: 1.217
Многу прости прашања.... ја очекував од татарите нешто по комплексно,на пример колку е корен од тој и тој број..и на крај ко ќе го извадиш,да добиеш одговор... аз сам Блгарин благонадежен..

Ти не им одговараш.. ако си на ИЌ не им се уклапаш у нивната пропаганда.. :cool:

Ваква комбинација ама ич нема да им се уклопи xD
Драгољуб Лукешевић

Не сум сигурен дали темава е за овој подфорум, ако треба преместете ја.

Имено, Македонците ( а сигурно и сите други ) кога одат да вадат Бугарски пасоши на интервјуто во Бугарското МВР мораат да одговараат на некои прашања. Прашањата јасно се гледаат.

ПС: Сликата ми ја прати пријател кој сега се наоѓа во Германија а пред само 10 дена доби бугарски пасош.
прашање со понуден еден одговор.....
се гледа дека се глупи. Во златното време заедно со БГР пасош се добиваа пари, кола......работа.....сега се продаваат на кило
ако сакаш јас ќе ти наштампам. во Мала Речица....кај Али. Ного фино место. Дури пиеш кафе со љокум имаш пасош. И за кравата дури може пасош. Мерси момчета
DUI.jpg

Ваква комбинација ама ич нема да им се уклопи xD
Драгољуб Лукешевић
Да беше барем Југослав може и ќе ти дадат како на Македонец :) Но и на срби даваат пасоши.;)

Која тактика за антимакедонизација, по се изгледа откако ќе се наполни потребниот број на македонци кои примиле Булгаризам, ќе ја примат мк во европска унија. Доттогаш, елајте си при б`лгарија.

Ajde na evtini pasosi sinovi Makedonski upppsss greska :)

Абе шо е потребно за бугарски пасош.. Какви документи

Како е интервју на Бугарски пасош на МВР? Дали имате некој бил на интервју ? Како е помина на интервју ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom