е ова ти беше јако.Samo Covek, ke si dozvolam da ti dadam eden sovet.
Abe shto odgovarash na ateisticki amateri?
чекам пинџурот да стаса , па од досадаSamo Covek, ke si dozvolam da ti dadam eden sovet.
Abe shto odgovarash na ateisticki amateri?
па не беше тоа поентата на муабетот, ама очигледно ја промаши гледајки по репликата.и ти прочитај светлина што , каква се има, која е видлива за човекот која не итн...
што мислиш немало светлина во собата ако пуштиш ролетни...?
физика бе ало
и бегал од часеви од физика, си заборавил...е ова ти беше јако.
атеистички аматер
дефиниција.
атеистички аматер е човек кој не се замара стручно да им објасни колку глупаво звучат професионалните верници туку кратко и јасно ке им каже дека се глупи.
Стручно!?е ова ти беше јако.
атеистички аматер
дефиниција.
атеистички аматер е човек кој не се замара стручно да им објасни колку глупаво звучат професионалните верници туку кратко и јасно ке им каже дека се глупи.
и ајде сега врати се малце погоре и уште еднаш ама полека пооолека прочитај што имав напишано , седни размисли што сакав да кажам, во меѓувреме касни го пинџурот и искоментирај.и бегал од часеви од физика, си заборавил...
ќе научиш што е и какви видови на светлина има, се надевам ако не се запишеш средно угостителско.па не беше тоа поентата на муабетот, ама очигледно ја промаши гледајки по репликата.
па уште и религија и физика кога ке смешаме, кај ке ни биди крајот.
капаче на се и ЕВН.
ке биди весело осеќам јас.
со ССС електроника енергетика.Стручно!?
Кое одделение си инаку, да знаеме со кој степен на стручност располагаш?
i mislis deka swvetlina e samo vidlivata za covekot...ahh kupeni diplomiсо ССС електроника енергетика.
Toj e doktor po religija...jas mu ja dadov titulata.со ССС електроника енергетика.
а ти ???
на шо години си и како си стручно поткован, посебно со веронаука.
и што има врска сега ова што го напиша со муабетот општо.ќе научиш што е и какви видови на светлина има, се надевам ако не се запишеш средно угостителско.
поентата на муабетот што е , да исклучиме наука и светлината да е неонка дома, па и да знаеше како создава неонката светлина не ќе беше лошо....
темно-светло у забаваче оди кажуј
а ти му идиш како ментор нешто.Toj e doktor po religija...jas mu ja dadov titulata.
Samo ne me slusha..mu rekov da ne odgovara na ateistickite amateri ..ama ajde..ke mu prostam
Ne e temata ovde za ateisti...odi na tema za ateistite.....tamu davam odgovorа ти му идиш како ментор нешто.
ништо не можиме со тебе да се убедуваме, тебе ти треба професионален атеист.
мада уште си се смеам на она аматер атеист. шо не ќе слушниш по луѓето.
дај дефинирај стварно те молам што подразбираш ти под професионален атеист. чисто онака од радозналост.
па што е прашањето, да баталам светлина а за светлина е муабетот ?и што има врска сега ова што го напиша со муабетот општо.
дај те молам вратисе малце погоре и сериозно прочитај.
еве ти хинт еден.
батали светлината, батали ги неонките ,ролетните , прекидачот,
ЕВН и сконцентрираје на поентата.
ако и после се не ја доловиш поентата тогаш си знајш и самиот колкави ти се можностите.