Аман бре, електронска музика? Ах ете зошто си ти ваков...
Не ти кажувам бре... „Дај информации...“ кој сум јас тебе да ти солам ум... ти си во самади 24/7 кај можам јас со тебе
Кога велам дека се полните само со инфо и забегувате вие ми велите не е така... не си ти тој пред кого треба за да се објаснувам што и како Хептаграм работи... по она што го пишувам по форумов, ако те интересира ќе склопиш според твојата моќ на расудување кој, што, како, кога, кому Хептаграм нешто работи...
Што нема да ми кажат веќе... Што е толку битен Хептаграм, не знам
Луѓето немаат правао да знаат ништо за Хептаграм ако Хептаграм не решил сам да им каже на тие што мисли дека треба да знаат... Тоа со имање немање право, не пали...
Мене ми е интересно да ги гледам луѓето со нивните главички полни со инфо и бладање со теории на заговори и демони и светски заговори и нло и пдф и доооел и анунаки и египетски богови (или пак само аспекти на еден бог?), па маите па индијанци... Атлантида, каде без нејзе
... тоа е интересно за гледање... не знам како само не ве мрзи да се заморувате со тоа...
Абе добре дојде во новиот свет каде што такви ко тебе им е дозволено да зборуваат дека имаат самади 24/7
п.с. Прашај нешто што те интересира за атеистите, батали кој е Хептаграм