Alekr
Kajgana's Heroj Ulice
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 2.728
- Поени од реакции
- 1.913
Ако на запад сите се самоубијат, мани се и ти по нивни тренд...и онака овде не би бил прифатен а дали ти знајш дали сум бил или не подлеку тоа да не те интересира ич, а ти слободно можеш да заминиш на ЗАПАД и да правиш фотосесии со прекршоци, можеби ќе завршиш работа за брзоNa zapad milioni luge ova go pravat za pez pari no po se izgleda podaleku od Makedonija nemas otideno.
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 21:43 ---
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 22:04 ---
Ај сеа прочитај убаво што си напишал и сам, 5 метри пред пешачки ако пешачкиов започнува овде зад него има 5 метри и јас треба да застанам? од каде знам дека тој таму не стои и чека некој, тој е на безбедно растојание 5 метро од пешачки, 5 метри и од страна негова, и на шофер и на пилот и на вселена се 5 метри - види ја погоре скролни сликата што ја правев набрзинка на пеинт, ако се согласиш со неа и ти...алал на возачките нека ви е ... Ај јас и читање и разбирање имам од студиите без гајле, одам и на семинари, и на презентирање на докторати, сега летово сум и во Сообраќајна Полиција на пракса.....А нешто читање со разбирање имате на студиите? Девојчето мисли на 5 метри ПРЕД и ПОСЛЕ пешачкиот гледано од страна на возачот, значи пак е пешакот на раб на коловозот, не 5 метри оддалечен од него. И во право е (донекаде), тоа е се уште зона на пешачки.
Исто се надевам и ќе ви кажат/ви кажале дека ако собереш пешак (не дај боже) си се сјебал за цел живот, без разлика дали е тоа на црвено, зелено, кафеаво или на среде автопат (тука мислам и на казни и на псичички последици). Далеку од тоа дека пешаците се цвеќиња, има и тоа како безобразни. Зборот ми е дека кога ги пропушташ не им правиш услуга само на нив туку и на себе.