Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ateistite veruvaaat vo vesterkihaha ...

Aj da vidime so znaete za toa religijataaaaНе бе, Сталин им виси на ѕид у кујна, башка имаат и уште една слика, на телевизорот![]()

Јас колку што знам за твојата религија, ти можеш да сонуваш дека знаеш толку.Aj da vidime so znaete za toa religijataaaa![]()
Случајно да не имаш заврсено БогословијаЈас колку што знам за твојата религија, ти можеш да сонуваш дека знаеш толку.
....и сакаш да кажеш дека јас несум доволно просветлен и просветен ..Незнам што толку имате негативности кон религијата незнам какво зло ви е влезено бре луѓе , и јас не ги сакам поповите и они се обични луѓе како нас кои изучиле едно школо за тоа ама толку па да плукате по светињите кои соо векови постојат незнам , да направеа некој иновативен и креативен билборд и да го исмејуваа Стефан и јас не би се побунил али вакааа 
Случајно да не имаш заврсено Богословија....и сакаш да кажеш дека јас несум доволно просветлен и просветен ..Незнам што толку имате негативности кон религијата незнам какво зло ви е влезено бре луѓе , и јас не ги сакам поповите и они се обични луѓе како нас кои изучиле едно школо за тоа ама толку па да плукате по светињите кои соо векови постојат незнам , да направеа некој иновативен и креативен билборд и да го исмејуваа Стефан и јас не би се побунил али вакааа
![]()

Какви светињи, каков Стефан.... тие ли ти се религија? Ајт тркни до подфорум религија, да ти објаснам дека за тебе сум проф. д-р по религија.
Иначе, знам, од општа култура![]()
omgСекоја чест , ама погоре спомна поповите ми биле религија хмм спомна некој такво нешто јас реков дека не ги сакам нив а си ја почитувам верата како секој верник и несакам врз тоа некој да плука како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....
ферски нели
како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....ферски нели
Секоја чест , ама погоре спомна поповите ми биле религија хмм спомна некој такво нешто јас реков дека не ги сакам нив а си ја почитувам верата како секој верник и несакам врз тоа некој да плука како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....ферски нели

Изненаден сум од Пумата , колку е добро упатена..... Предизвик ми е средно имеШто е Аце?
Challenge not accepted?
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 04:25 ---
Објасни ни го овој феномен, те молам. Еве јас сум екстремно љубопитен.