Не бе, Сталин им виси на ѕид у кујна, башка имаат и уште една слика, на телевизоротAteistite veruvaaat vo vesterkihaha ...
Aj da vidime so znaete za toa religijataaaaНе бе, Сталин им виси на ѕид у кујна, башка имаат и уште една слика, на телевизорот![]()
Јас колку што знам за твојата религија, ти можеш да сонуваш дека знаеш толку.Aj da vidime so znaete za toa religijataaaa![]()
Случајно да не имаш заврсено БогословијаЈас колку што знам за твојата религија, ти можеш да сонуваш дека знаеш толку.
Какви светињи, каков Стефан.... тие ли ти се религија? Ајт тркни до подфорум религија, да ти објаснам дека за тебе сум проф. д-р по религија.Случајно да не имаш заврсено Богословија....и сакаш да кажеш дека јас несум доволно просветлен и просветен ..Незнам што толку имате негативности кон религијата незнам какво зло ви е влезено бре луѓе , и јас не ги сакам поповите и они се обични луѓе како нас кои изучиле едно школо за тоа ама толку па да плукате по светињите кои соо векови постојат незнам , да направеа некој иновативен и креативен билборд и да го исмејуваа Стефан и јас не би се побунил али вакааа
![]()
Какви светињи, каков Стефан.... тие ли ти се религија? Ајт тркни до подфорум религија, да ти објаснам дека за тебе сум проф. д-р по религија.
Иначе, знам, од општа култура![]()
Секоја чест , ама погоре спомна поповите ми биле религија хмм спомна некој такво нешто јас реков дека не ги сакам нив а си ја почитувам верата како секој верник и несакам врз тоа некој да плука како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....
Што е Аце?
Објасни ни го овој феномен, те молам. Еве јас сум екстремно љубопитен.како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....ферски нели
Ај иди плачи сеа.Секоја чест , ама погоре спомна поповите ми биле религија хмм спомна некој такво нешто јас реков дека не ги сакам нив а си ја почитувам верата како секој верник и несакам врз тоа некој да плука како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....ферски нели
Изненаден сум од Пумата , колку е добро упатена..... Предизвик ми е средно имеШто е Аце?
Challenge not accepted?
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 04:25 ---
Објасни ни го овој феномен, те молам. Еве јас сум екстремно љубопитен.