Навредливи билборди во Скопје

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Ateistite veruvaaat vo vesterki :facepalm: haha ...

Член од
2 мај 2012
Мислења
216
Поени од реакции
264
@ lajce
Е имам де, не мораш да ми го повторуваш истото, немаш ли нешто друго филозофско да треснеш?

А за сојот, нацијата и такви некои ствари, да кажам збор, два за нашиот мил и сакан сој. Многу се чувствителни кога ги реметиш за нивните замислени пријателчиња, а кога власта активно и хардкор ги дупи во ребра, мозок и све што може да се дупи, се оттрпнати, од чувствата ни глас ни трага. Тие истите што се прават многу религиозни и поштени, само да гледаат како да те заебат на секој начин, да те оговараат и да ти прават лице. Затоа ќе пропадне нацијава, а не заради некоја интелегентна реклама. Тоа е нашиот сој и нација која се градела многу векови (читај била под турско ропство).

А за генетскиот код многу си се зебал, на никому не може да му биде во гените да биде религиозен. Ако не веруваш, јас сум ти жив доказ.

Член од
19 јуни 2012
Мислења
4
Поени од реакции
6
Јас сметам дека во оваа реклама нема ништо навредливо, напротив дека е доста иновативна и ми падна многу смешна! хаха :icon_mrgr: Ама, тоа е мое мислење, сепак има големи верници кои веруваат во тоа чудо во црквата кое што за мене беше добар маркетинг за да се привлечат туристи или за момент да се отргне вниманието од проблемите во Македонија. Не се навредувајте, тоа најмалку нас не прави неблагодарен народ. :)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Јас колку што знам за твојата религија, ти можеш да сонуваш дека знаеш толку.
Случајно да не имаш заврсено Богословија :P....и сакаш да кажеш дека јас несум доволно просветлен и просветен ..Незнам што толку имате негативности кон религијата незнам какво зло ви е влезено бре луѓе , и јас не ги сакам поповите и они се обични луѓе како нас кои изучиле едно школо за тоа ама толку па да плукате по светињите кои соо векови постојат незнам , да направеа некој иновативен и креативен билборд и да го исмејуваа Стефан и јас не би се побунил али вакааа :mad:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Случајно да не имаш заврсено Богословија :P....и сакаш да кажеш дека јас несум доволно просветлен и просветен ..Незнам што толку имате негативности кон религијата незнам какво зло ви е влезено бре луѓе , и јас не ги сакам поповите и они се обични луѓе како нас кои изучиле едно школо за тоа ама толку па да плукате по светињите кои соо векови постојат незнам , да направеа некој иновативен и креативен билборд и да го исмејуваа Стефан и јас не би се побунил али вакааа :mad:
Какви светињи, каков Стефан.... тие ли ти се религија? Ајт тркни до подфорум религија, да ти објаснам дека за тебе сум проф. д-р по религија.
Иначе, знам, од општа култура ;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Какви светињи, каков Стефан.... тие ли ти се религија? Ајт тркни до подфорум религија, да ти објаснам дека за тебе сум проф. д-р по религија.
Иначе, знам, од општа култура ;)
:facepalm: omg

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Секоја чест , ама погоре спомна поповите ми биле религија хмм спомна некој такво нешто јас реков дека не ги сакам нив а си ја почитувам верата како секој верник и несакам врз тоа некој да плука како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....;) ферски нели

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Што е Аце?

Challenge not accepted? :D
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 04:25 ---
како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....;) ферски нели
Објасни ни го овој феномен, те молам. Еве јас сум екстремно љубопитен.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Секоја чест , ама погоре спомна поповите ми биле религија хмм спомна некој такво нешто јас реков дека не ги сакам нив а си ја почитувам верата како секој верник и несакам врз тоа некој да плука како што јас сум либерален и ненаметнувам нисто на никого , така нека биде и кон ова ....;) ферски нели
Ај иди плачи сеа.
Сакаш да збориме за иконите? За свеќите? За празниците, имендените? За обичаите? Од кај потекнуваат, колку се христијански? Сакаш?
Или не знаеш Аце?
Ако не знаеш, треба да прашаш. Не е срамота незнаењето, срамота е да не се научи ;)

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
Што е Аце?

Challenge not accepted? :D
--- надополнето: 20 јуни 2012 во 04:25 ---

Објасни ни го овој феномен, те молам. Еве јас сум екстремно љубопитен.
Изненаден сум од Пумата , колку е добро упатена..... Предизвик ми е средно име :P

Kajgana Shop

На врв Bottom