Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
705,,,:icon_mrgr:,,, ne e sity,,,,od bagat ,,,bratmu kafikot na sam kosh ,, e vednash sproti arm ,,vo centar e ,,ti ako ne znaesh ,,,koj ka za mene ke vidish ,,so naochari,,, ne e problem ,,,samo pazi ,,bez zaebancii ozbilen sum,,,,:):pos::pos::pos::pos::pos:,,,, se isplashi,,,,:ROFLMAO:

200 Ќе ти ги скинам крилцата :ROFLMAO:

Ахахахаха сите лудаци за себе мислат дека се нормални бе :pos: кога ќе посумљаш дал си ненормален тогаш си нормален ;)
500 ja на тебе таквото ке ти скинем :ROFLMAO: па тогаш ке видиш чие куче точок тера:ROFLMAO:

500 ja на тебе таквото ке ти скинем :ROFLMAO: па тогаш ке видиш чие куче точок тера:ROFLMAO:
400 Пеперутче седи мирна не си играј со оган да не се изгориш :D:LOL: ќе скинеш таквото ама после шо ќе праемо досадно ќе ни биде :ROFLMAO:

400 Пеперутче седи мирна не си играј со оган да не се изгориш :D:LOL: ќе скинеш таквото ама после шо ќе праемо досадно ќе ни биде :ROFLMAO:

,,,,805,,,:icon_mrgr:,,,,:pos::pos::pos::pos:,,,,au ,,,uuu,,,,,nasetuvam ,,i
krv ke padne tuka,,,,:pos::pos::pos::ROFLMAO::свиркам::facepalm:

300 ke видиш ти што ке правиме после :D:LOL: ако те пипнем само :mad::D
--- надополнето: 19 јуни 2012 во 21:42 ---
што е смешно ?:D:свиркам:

100 големо изненадување :D ти ништо незнаеш:ROFLMAO:
Ajде де многу опасни вие пеперутките :ROFLMAO: шо си мислиш ма дека само ти ли знаеш да пипкаш :D:LOL:

Ја играше ли вчера Италија 0-2 голиви или пак не ме послуша :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom