Велес

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
кој е газда на оноа Блу Меџик?! нека оди нека се запали со се локал...му ебам локалот и музиката во истиот..сељак
ХАХАХАХАХА Тој локал е на Штипот, а Калинот го држи под кирија (тој фајт клуб шо го имаше).. Човекот е циција невидена! Се е поскапо во неговиот кафич, налет друго има wireless и тој го заклучил..

M

MrzaRules

Гостин
ХАХАХАХАХА Тој локал е на Штипот, а Калинот го држи под кирија (тој фајт клуб шо го имаше).. Човекот е циција невидена! Се е поскапо во неговиот кафич, налет друго има wireless и тој го заклучил..
абе остај тоа бе...дали имаш слушнато шо музика се пушта таму...ја незнам како може некој да оди во тој локал...ми иде да влезам со калаш и да испукам се таму...седнале и уживаат на лепа брена,саша матич и останата шабанарија и шит музика

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
абе остај тоа бе...дали имаш слушнато шо музика се пушта таму...ја незнам како може некој да оди во тој локал...ми иде да влезам со калаш и да испукам се таму...седнале и уживаат на лепа брена,саша матич и останата шабанарија и шит музика
Незнам од кога го сменил репертоарот пред 1 недела бев таман си беше барем музиката..

M

MrzaRules

Гостин
Незнам од кога го сменил репертоарот пред 1 недела бев таман си беше барем музиката..
пеер..2 дена по ред навечер кога минам пука шабанарија...вчера саша матич и лепа брена...денеска некоја друга шабанарија беше...тоа е мизерија бе :facepalm:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
пеер..2 дена по ред навечер кога минам пука шабанарија...вчера саша матич и лепа брена...денеска некоја друга шабанарија беше...тоа е мизерија бе :facepalm:
Е да, те гледам јас со љубената 2-3 вечери по ред тука у парк си седите, одма музичето над глава ви е.... Ќе мора местоположба да се менуе:pos:

M

MrzaRules

Гостин
Е да, те гледам јас со љубената 2-3 вечери по ред тука у парк си седите, одма музичето над глава ви е.... Ќе мора местоположба да се менуе:pos:
па викни, удри...речи здраво...ќе ти се почудиме малце може...ама најави се ...

M

Moon Child

Гостин
Јас мислев дека во Велес повеќе никој не слуша турбо фолк, а тоа сред град ечи уши распарува. Лепа Брена бе...

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Значи дефинитивно не сме нормални - благосостојба на животните :tapp:

Изразов сам по себе вришти,а применет во наши услови и на наш начин значи само повеќе :гомце: по улиците и повеќе луѓе нападнати од тие на кои ќе живеат во "благосостојбата" што ќе им ја овозможат нашите служби.

http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=E082F7D9483727488967A4C20D83100B
Благо состојба на животните???Значи ако џукелава се изнервирала и нападнала некој нека и пишат казна или за нив нема казни.Епа има закон и за благосостојба на идиотите(народот).
По еден стап за во чаршија и ако некој е изнервиран нека ги напаѓа кучињата

A

AnFem

Гостин
Се намножија човеколики вируси. Предлагам масовно труење!

М

Мартин`

Гостин
Што е работава сите Велешани почнаа да трчаат, на стадион 400 метри со пречки се трча :pos:

М

Мартин`

Гостин
абе лето дојде...треба на плажа да испаднат..па слабеат,трчаат ова она...:tapp:
За летото се трча и неколку месеци пред да почне не само сега, и да немаме ич култура ни за тоа.. земале одат по 1-2-3 трета патека наместо да земат на крајот кога веќе вртат кругови со одење стрикно или пак нека одат во големиот парк на таа патека.

M

MrzaRules

Гостин
инаку детето што пред една недела бегаше од кучињата и беше удрено од кола, од денеска е дома, направена му е операција на главата која траела шест часа, трошоците за операцијата и понатамошното лекување ќе ги покрие општината.

Kajgana Shop

На врв Bottom