Како Македонија...2 пат. Нема потреба улица во Хале. Има многу други места каде што можат не улица, споменик од Надал да кренат.
Тревата на Wimbledon е далеку поспора од онаа на другите турнири, како на пример Хале....дел од тенисерите викаат дека е сосема изменета од она што била во минатото, имаше и едно видео кое го докажуваше тоа, незнам како се викаше точно ме мрзи да барам.Читав некое мислење претходно на СаШеНкОСепак на централниот терен на Вимблдон и не е убаво да се игра под кров, знаете во такви услови се забрзува подлогата, а малку ли е брза најбрзата подлога со своите карактеристики сама по себе?
Добро, тоа стои дека е побавна од порано. Но било како, таа е сепак моментално најбрзата подлога затоа што ако гледаш така.... секаде се успорени подлогите, и во сала итн.Тревата на Wimbledon е далеку поспора од онаа на другите турнири, како на пример Хале....дел од тенисерите викаат дека е сосема изменета од она што била во минатото, имаше и едно видео кое го докажуваше тоа, незнам како се викаше точно ме мрзи да барам.
US Open е побрз според мене....а иначе да за другото се слагам.Добро, тоа стои дека е побавна од порано. Но било како, таа е сепак моментално најбрзата подлога .
Зависи од кој аспект ја дискутираме брзинава на подлогава, ако се земе во предвид дека топчето многу малку скока на трева и тоа дополнително ја отежнува работата за дефанзивците и тоа е единствената причина зошто се смета за најбрза подлога, бидејќи најмалце скока топчето. Ист е случајот е и во сала, јас лично сум играл и знам како е..... хаос.US Open е побрз според мене....а иначе да за другото се слагам.
Што не кажете дека Хале го даваат на СпортКлуб? Нефер играчи
Едниот турнир ќе се пренесува на Еуроспорт 1/2, а турнирот во Хале ќе се емитува на Спорт Клуб.
Примете го моето извинување, тотално ми избегало инфото
Ти додека почна да гледаш, Надал отпаднаШто не кажете дека Хале го даваат на СпортКлуб? Нефер играчи
Знам, знам и од кого.Ти додека почна да гледаш, Надал отпадна