Да бе, ми требаше време да видам, пеколот има оган. А и дека секој што не е со нас е против нас и треба да гори во пеколот
Дај не сери брате. Дај некое "чудо", а за рекламирање пиши му на Ацид, мислам дека има Кајгана некоја политика на взаемно фер релкамирање. Знаеш ти кај мене, јас кај тебе
--- надополнето: 13 јуни 2012 во 23:58 ---
1. Многу многу "мумии" постојат и тоа не само човечки. Можеби се мисли на мамутот што го пронајдоа во Сибир пред 2-3 години. Ова се јавува низ сите домени.
2. И е даден перион од 3 до 9 години. И повеќе звучи како погодување, отколку на факт. Мислам и јас во следните 3 до 9 години ќе изгубам и пак ќе фатам на спортска. П.С. Персија и Византија се двете единствени сили во таа облас во даденото време. Муслиманите се чувствуваат поблиску до Христијаните отколку до Зоростријаните(?).
Со други зборови во следните 3-9 годнини и јас ќе изгубам бар еднаш на Манчестер и ќе фатам бар еднаш.
3.
Книгата која што треба да ја запознаеме е... Книгата со која што му е заповедано на Пратеникот, алејхи селлам...... „ луѓето со волјата на нивниот Господар да ги изведеш од темница во светло, на патот на Силниот и Благодарниот. “ (Ибрахим, 1) пишува во Книгата која што треба да ја запознаеме е... Книгата со која што му е заповедано на Пратеникот, алејхи селлам...... „ луѓето со волјата на нивниот Господар да ги изведеш од темница во светло, на патот на Силниот и Благодарниот. “ (Ибрахим, 1) пишува во Книгата која што треба да ја запознаеме е... Книгата со која што му е заповедано на Пратеникот, алејхи селлам...... „ луѓето со волјата на нивниот Господар да ги изведеш од темница во светло, на патот на Силниот и Благодарниот. “ (Ибрахим, 1).........................................
http://en.wikipedia.org/wiki/Circular_reasoning