Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
I'm lactose intolerantДа се најадеш...
I'm lactose intolerantДа се најадеш...
Па не знам, по комeнтариве се чини не трпиш лу]е како мене, така да се двоумам за поканава у теретанаЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СРЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ се усрами сега
А зашто сумњив/а сум ти ?
Маче не се плаши ти од мене, само немој после сапунот да ми го изрендаш со стомачните молим те.Па не знам, по комeнтариве се чини не трпиш лу]е како мене, така да се двоумам за поканава у теретана
Јас го чекав тој ден со нетрпение.Ај да се вратиме на темата оставете го сега сам малку е емотивно потресен за тоа што се случи вчера, се повлече од јавноста неговиот најголем идол
I promiseМаче не се плаши ти од мене, само немој после сапунот да ми го изрендаш со стомачните молим те.
Само немој да си ми забегувал 20 цм + - 1,5цм да ти кажам на време да не биде после не ми кажаЈас го чекав тој ден со нетрпение.
Боки е лош пример, првенствено затоа што не е ни хомосексуалец. Он им криза со родовиот идентитет.
--- надополнето: 15 јуни 2012 во 01:38 ---
I promise
?????????????Само немој да си ми забегувал 20 цм + - 1,5цм да ти кажам на време да не биде после не ми кажа
Пази леџа хааххахахСамо немој да си ми забегувал 20 цм + - 1,5цм да ти кажам на време да не биде после не ми кажа
?????????????
Цирка 3 цм толеранција ... во зависност од температурата надвор......20 цм + - 1,5цм
Ти се заебаваш, а ја овде сериозно канам некој на дружење.--- надополнето: 15 јуни 2012 во 01:53 ---
Се десило не сакам да се повтори затоа ти кажувам димензии па размисли
Е маче не се лути одма бе шутие ???? Ај не си легнувај рано е,ке се дружиме ти обечам, дај само кажи сакаш со Вазелин или без ?Ти се заебаваш, а ја овде сериозно канам некој на дружење.
Ај батали, нема везе, одам на спиење