you fuc*ing Fa**ot posting dick mbefore we go to bedOва го зборите само затоа што лупнав машко во темава -___-
I will not take it personally.
Па темата вика може и машки ...you fuc*ing Fa**ot posting dick mbefore we go to bed
Шо бе постави слики со машки и почнаа да се натртуваат
Што си запнал бе по таа Верка ? комшика да не ти е случајноVerka e 4ukat analno
I don't like taking pictures of myself - па за да ти ги постирам овде (или било каде), али ако до толку ти треба уверување, прај ми друштво у теретана , сам/сама ќе видиш во каква форма сум
Право да ти кажам повеќе за ваков ми стоиш
I don't like taking pictures of myself - па за да ти ги постирам овде (или било каде), али ако до толку ти треба уверување, прај ми друштво у теретана , сам/сама ќе видиш во каква форма сум
Али прво да те запознаам малку подобро, нешто сумњива личност си ми
ШТО ЗБОРИШ БЕ ????? Ми се пушташ ? ИЛИ НЕ ?I don't like taking pictures of myself - па за да ти ги постирам овде (или било каде), али ако до толку ти треба уверување, прај ми друштво у теретана , сам/сама ќе видиш во каква форма сум
Али прво да те запознаам малку подобро, нешто сумњива личност си ми
ЛоЛ некој паѓа во искушение
Друштво со п.... па.. не би ти препорачал...
Да, заборавив дека јадеме луѓе ние.
Друштво со п.... па.. не би ти препорачал...
Што мислиш ти кој ја чука инакуШто си запнал бе по таа Верка ? комшика да не ти е случајно
Не барам дечковци, значи не ти се пуштам. Ти направи коментар за тоа како мислиш дека изгледам, јас ти викам бујрум, ќе се увериш на друг начинШТО ЗБОРИШ БЕ ????? Ми се пушташ ? ИЛИ НЕ ?
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СРЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ се усрами сегаНе барам дечковци, значи не ти се пуштам. Ти направи коментар за тоа како мислиш дека изгледам, јас ти викам бујрум, ќе се увериш на друг начин