S
Stef Bachatero
Гостин
Ќе го викнеш дечково и ќе ја рециклира
Дојди па ќе видиш
е како да не, не е пријатно да ти кажам дека секој маж има кристална спермаСе тоа зависи од количината на сперма која може мажјакот да ја исфрли. Доколку мажјакот исфрлува големо количество, не е баш пријатно (неможеш да голташ толку брзо), додека е во умерени количини тогаш пак не е пријатно. Земи размешај сол и шеќер со малце вода и обиди се да голтнеш.
А ти си пробал? Ако не си пробал, што збориш?е како да не, не е пријатно да ти кажам дека секој маж има кристална сперма
Гледаш Nessa Alcarin како ти плесна "А ти си пробал?" Затоа ќе гокористиш зборoт "Сум чул, слушнал" во одредени ситуации.е како да не, не е пријатно да ти кажам дека секој маж има кристална сперма
јас си ја гледам лично мојата сперма, не треба да пробам за да знам дали е кристалнаА ти си пробал? Ако не си пробал, што збориш?
Па ме замисли детево... Си помислив: Со кој сум спиела јас цело ова време?Гледаш Nessa Alcarin како ти плесна "А ти си пробал?" Затоа ќе гокористиш зборoт "Сум чул, слушнал" во одредени ситуации.
Пример: "Сум чул дека секој маж има кристална сперма".
Пример 2: "Сум чул дека спермата е соленкаста" итн...
Е ај сега нека те праша"од кај знаеш"..."си чул"...поздрав.
па ти не си секој маж ...јас си ја гледам лично мојата сперма, не треба да пробам за да знам дали е кристална
Да не ти светка како мелени циркончиња?јас си ја гледам лично мојата сперма, не треба да пробам за да знам дали е кристална
Aми како? Научни теории мораат некако да се потврдат, нели? Преку практични експерименти, од три позитива.Девет од 10 научнички го подржуаваат голтањето сперма. Десетата моментално е зафатена
на пракса е...
Три, пет , седум колку е потребно за да се постигне посакуваното ниво на сигурностДа не ти светка како мелени циркончиња?
Ти ќе да си некој Edward ген. Провери дали имаш одраз у огледало! Quick!
--- надополнето: 14 јуни 2012 во 19:05 ---
Aми како? Научни теории мораат некако да се потврдат, нели? Преку практични експерименти, од три позитива.
Сега знам зошто сум здрав ко дрен И од каде екстра креатинот дошол.Испитувањата покажуваат дека голтањето на спермата може да има многу добри ефекти по здравјето. Семето содржи минимум 13 хормони кои се лачат во простатата и висока концентрација на хормони кои ја одржуваат потентноста доколку се внесат орално.
Според испитувањата, кај жените кои ја голтале спермата на своите партнери се покажале позитивни ефекти како намалување на канцерогените заболувања и намалена депресија. Јасно е дека оралната конзумација на моќните хормони имаат балансирачки ефект на хормоналните варирања кај жените предизвикани од месечните циклуси и бременоста или доењето.
Клучот на овие позитивни ефекти е регуларно и редовно голтање. Оние кои голтале еднаш или два пати неделно покажале послаби резултати, додека пак оние кои голтаат сперма четири до пет пати во неделата покажале одлични
резултати.
Тоа е така бидејќи составот на спермата според испитувањата содржи умерени количини на следниве супстанци: абоутонија, антигени според крвната група, калциум, хлорин, холестерол, холин, креатин, деоксирибонуклеинска киселина, фруктоза, глутатион, иноситол, млечни киселини, магнезиум, нитроген, фосфор, потасиум, пурина, пиримидинска киселина, содиум, сорбитол, спермидин, спермин, мочна киселина, витамин Б12 и цинк. Па затоа нема простор за страв..."голтајте" и ќе бидете здрави...
Еве интересни податоци!...
чекај бе,ти си ја пиеш??Сега знам зошто сум здрав ко дрен И од каде екстра креатинот дошол.
Сеа уште ова да го копирам и да му го пратам на дотичниот, да види дека треба реципроцитет, ако сака и он здрав ко дрен да е, like me
И сме, и сме...Да бееееее... Вие голтајте да видите како е.