Ај па и ти... напрај исклучок, од еднашка не се станува таковСтимулирајте се со шкорпион, ја сум од тие обратните од вас
.
Ама ја ти сум од оние ..строго актив..
Ај па и ти... напрај исклучок, од еднашка не се станува таковСтимулирајте се со шкорпион, ја сум од тие обратните од вас
.
Ако навистина така размислуваш, тогаш благо на тебе нека е. Ретки се верници со ставови ко твоите. Се согласувам со се освен со "просперитетот". И ние можеме на тоа поле, само не на ист ..... метод да го речемеИ ова со абортусов, замисли мајка му на Тесла да и текнело дека она нејќе моментално да има дете и дека сака да си го проживее животот.
Мава абортус и што после? Може ова што сега дискутираме на форум ќе беше научна фантастика, стрикно во книга.
И шо после, ќе се премажела после некоја година за Момчило Секира и ќе се родел Петар Секира кој можда ќе бил поголем научник и од Никола Тесла. И сеа шо праиме? Да абортирала може боље ќе било.И ова со абортусов, замисли мајка му на Тесла да и текнело дека она нејќе моментално да има дете и дека сака да си го проживее животот.
Мава абортус и што после? .
Ама чим тебе ти го фатил меракот .... Што барам јас во таа равенка?Стимулирајте се со шкорпион, ја сум од тие обратните од вас
Па не знам, мене потребно ми е само да ги видам соседиве, не па да го анализирам цел град. Свака ти част ако не си еден од тие, ама дека ти си нормален а јас не, па некако пак ми влегуваш во тие што ги опишав погоре.чекај малку, кочи, дали ова значи дека под дифолт ние нормалните сме апаши, неморални, неверни, арамии,дрогираши..да не должам..а вие педерите сте морални, чесни, верни, не сте дрогираши?! нема арамии меѓу вас педерите?!?! дај адреса да ти пратам јаже да си се обесиш сам, не земај на душа некој неморален, арамија, неверен..да не должам..
Следен производ би требало да биде прашок - ги пере вашите мозоци како никој друг. За само 2 литри масло, 10 свеќи и 100 денари оставени на икона, вашиот мозок ќе биде беспрекорно испран.
А зошто вие се чувствувате навредени бе од еден, според вас глупав билборд? Или шо? Се осеќаш загрозен? Сфативте дека верувате во илузија и дека немате докази? Почнавте да сфаќате па сеа мрчитеУште не разбрав како некој се чувствува загрозен од тоа што некој друг верува во чуда? Ве тера некој да одите во црква? Сакаш верувај сакаш не верувај ама не тоа не им е доволно треба и заебанции на билборди да правиме. Продолжете, само реков ако сте толку фраери пробајте Мухамед исмевајте го. За тоа немате муда. А Исламот има 10 пати поголемо влијание во Македонија од христијанството. Ама нема врска битно да се заебаваме со нашето, да не случајно христијанството добие јачина, тоа е опасно другото не е...
Зашто јас да се засрамам? Ти направи споредба помеѓу гениталиите на рандом човек со христијанството не јас.не си во право, желбата за навреда токму ТИ ја покажа овде.замисли ситуација-шеташ со детето твое, син-ќерка сеедно, на едно 7-8-10-тина години, и одеднаш пред тебе скока и прави акробации како пиштол гол човек. објасни ја твојата реакција? ќе се насмевнеш и ќе речеш, еј сине, види го овој или ќе се поставиш заштитнички измеѓу и ќе му ја свртиш главата на детето?! а зошто?! те удри ли тој човек? те каменува ли? те опцу ли?не, само си ја почитува природата и природното во себе, само вистината е-ТОА НЕ Е НОРМАЛНО И НЕ Е МОРАЛНО, така и овој глуп билборд е неморален и е навредлив за Христијаните, тие се Христијани, а не морони како што ги нарекуваш и неавредуваш токму ТИ. засрами се!!
На кој уствари му е гајле? И мене не ми е гајле ако било кој и ти си атеист, сатанист или што било друго. Ама јас не се расфлам со плакати што навредуваат други. Верски права и слободи со основни човекови права. Слободата (интелектуална, верска итн.) не е слобода ако навредува некој друг. Малку да си со IQ над 80 ќе разбереше. Ама затоа што тебе не ти е гајле дали јас или друг сум навреден, очигледно е дека Бог не ти дал да ја прескокниш границата од 80.те цитирам:
A на кој уствари му е гајле ако си навреден? Па и да не му е на секој врската со бОГ, самиот тој или личноста како шо викаш ти, шо има тоа врска? Билбордот е направен директно за случката со "чудото", и така како што ти ЦЕЛОТО тоа го поврзуваш со религијата, и "те боли" на некој начин, така и јас можам да си претпоставам дека можам да те навредам на било кој начин поврзан со пресветиот. Нели?
Го цитирам твојот пост, зошто е последен. Но моето мислење важи за сите претходни кои се изјаснија дека се навредени.На кој уствари му е гајле? И мене не ми е гајле ако било кој и ти си атеист, сатанист или што било друго. Ама јас не се расфлам со плакати што навредуваат други. Верски права и слободи со основни човекови права. Слободата (интелектуална, верска итн.) не е слобода ако навредува некој друг. Малку да си со IQ над 80 ќе разбереше. Ама затоа што тебе не ти е гајле дали јас или друг сум навреден, очигледно е дека Бог не ти дал да ја прескокниш границата од 80.