Евро 2012 - група Б (Германија и Португалија во 1/4 финале)

• Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување

Кои две репрезентации ќе одат во 1/4 финалето?

• Германија

Гласови: 102 87,2%
  • Холандија

Гласови: 89 76,1%
  • Данска

Гласови: 9 7,7%
  • Португалија

Гласови: 24 20,5%

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
600
Поени од реакции
501
ако изгуби холандија,а ке изгуби,дали ке имаат шанси за понатака?
Ако изгуби со два гола разлика како што е моментално ке треба да тепа со повеке од 2 гола разлика, а Данска да изгуби од Германија. Значи теоретски уште ке има шанси ама колку е возможно да и се поклопат коцките ке видиме. Сепак има уште едно полувреме :). Се надевам дека ке примат уште 2 и да немаат никакви шанси :icon_lol:

M

MrzaRules

Гостин
се замолува Ilumious да не го коби Робен на твитер оти неговите повреди траат по пола година :icon_mrgr:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.541
Поени од реакции
22.206
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
класа играч???

класа играч????

класа играч???

КЛАСА ИГРАЧ????

Кога му е денот како денес е класа центрафор ама понекогаш знае да биде навистина очаен ама тоа е не може секој натпревар да дава по 2-3 гола :) .

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Некако многу големи лузери ми се лалињава па од таму и не ме чуди резултатов.Германија си е Германија и нема простор за дискусија тука но Холанѓаниве највеќе ги пресече она промашување на Ван Перси.Тоа да го погодеше може би ќе добиеше друг тек утакмицава но реков...некако големи лузери се сите.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Боље откажи се од фудбал.
Работата на Гомез е да дава голови. Истото го прави доста добро и нема место за никакви критики. Смеј му се ти што не знае да дрибла, ама има кој да дрибла за него.

Да спомнам и 2 асистенции на Швајнштајгер.

Едит: Ван дер Варт и Хунтелар место Афелај и Ван Бомел. Очекувам дебакл во второ полувреме. 4:1 мислам дека ќе биде резултатот :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не, само среќа има. 50те голови оваа година сите на среќа ги даде.
не ме ебај вуши бе..онај ако е класа јас сум елвис присли и мајкл џексон во едно..затоа ќе страдаат Баерн и ништо нема да освојуваат додека овај антиталентот му е напред..не 50 море и 1000 гола нека дај ако сака..тотално неинтелегентен играч

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.510
Поени од реакции
87.481
Најнеписмениот играч што постои Марио Гомез даде два стручни гола:facepalm:..не знам дали треба да продолжам да го следам фудбалот или едноставно да си легнам да се изнаспијам:pos:
Чекај да го даде третиот гол и потоа оди на спиење :pos:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Уште од прва минута у второво треба да ги пушти Ван Дер Варт и Хунти.

С

Сибињанин Јанко

Гостин
"Hello, is that Netherlands Airways? Yes, we need 23 separate flights from Krakow to Amsterdam, please..."

:D
Off topic
Kharkiv :D

On.

Левиов бек на Холандија е катастрофа. Под итно да се смени. Робен и Ван Перси само арчат топки. Ама не е се готово, кога можеше Данска да се врати од 2:0 може и Холандија.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Катастрофа беда овој Ван Марвијк уште поголема!

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
И пак стартува без Ван дер Варт...епа убаво му прават Германците.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.541
Поени од реакции
22.206
не ме ебај вуши бе..онај ако е класа јас сум елвис присли и мајкл џексон во едно..затоа ќе страдаат Баерн и ништо нема да освојуваат додека овај антиталентот му е напред..не 50 море и 1000 гола нека дај ако сака..тотално неинтелегентен играч
Ија тоа го викам, само среќа има.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Кога му е денот како денес е класа центрафор ама понекогаш знае да биде навистина очаен ама тоа е не може секој натпревар да дава по 2-3 гола :) .
работата е тоа што тој кога и дава по 2-3 гола пак е очаен..каков фудбалер господе:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom