Велес

B

Black Guard

Гостин
А јас ве молам узпат донирајте крв за луѓе бидејќи имаме дефицитарност,така вашата хуманост не се квадрира туку мери во кубика бесценета течност.

Остава ли некој храна за тоа просјаците-не мора пари да им се остава,купете им сладолед на деците или некое чоколадце.

Шест слепи кученца не се родени првпат,ама не е ни последен но за жал природата го одреди нивниот курс.

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
А јас ве молам узпат донирајте крв за луѓе бидејќи имаме дефицитарност,така вашата хуманост не се квадрира туку мери во кубика бесценета течност.

Остава ли некој храна за тоа просјаците-не мора пари да им се остава,купете им сладолед на деците или некое чоколадце.

Шест слепи кученца не се родени првпат,ама не е ни последен но за жал природата го одреди нивниот курс.
Na edno od tie decite mu rekov ke mu dadam 350 den. da dojde da raboti (imase nesto sitno), ne saka da raboti saka da prosi, epa i jas nekogas nemav pari pa ne prosev,, nekoj ke recete za rabota e mal...mozebi, a za prosenje ne e neli......Sum za toa da im pomognam na hendikepirani i invadilizirani luge, luge na koi i m e odzemena moznosta da si zarabotat pari, a ne na zdravi luge
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 15:54 ---

Na edno od tie decite mu rekov ke mu dadam 350 den. da dojde da raboti (imase nesto sitno), ne saka da raboti saka da prosi, epa i jas nekogas nemav pari pa ne prosev,, nekoj ke recete za rabota e mal...mozebi, a za prosenje ne e neli......Sum za toa da im pomognam na hendikepirani i invadilizirani luge, luge na koi i m e odzemena moznosta da si zarabotat pari, a ne na zdravi luge

B

Black Guard

Гостин
Na edno od tie decite mu rekov ke mu dadam 350 den. da dojde da raboti (imase nesto sitno), ne saka da raboti saka da prosi, epa i jas nekogas nemav pari pa ne prosev,, nekoj ke recete za rabota e mal...mozebi, a za prosenje ne e neli....
Тоа е точно-затоа и просењето е девијација а ако се стимулира ќе биде уште полошо.

Sum za toa da im pomognam na hendikepirani i invadilizirani luge, luge na koi i m e odzemena moznosta da si zarabotat pari, a ne na zdravi luge
Жално но во велес такви ги има....премногу,штета е што по устав сме социјална држава ама некако праксата алудира на друг заклучок.

M

Moon Child

Гостин
Еве што кажувал Аце Коцевски на митингот.

Сакав да отидам само за да чујам што ќе каже и да си одам, ама ме зезна времето, среќа го ставиле на Јутуб :)
Не е далеку од вистината за се што кажа, јас му симнувам капа. Реков дека на наредни парламентарни ќе гласам за Достоинство, за да не дојде до забуни, ќе гласам за Аце затоа што стварно вреди. И од Вмро да беше кандидат истото ќе го направев.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Еве што кажувал Аце Коцевски на митингот.

Сакав да отидам само за да чујам што ќе каже и да си одам, ама ме зезна времето, среќа го ставиле на Јутуб :)
Не е далеку од вистината за се што кажа, јас му симнувам капа. Реков дека на наредни парламентарни ќе гласам за Достоинство, за да не дојде до забуни, ќе гласам за Аце затоа што стварно вреди. И од Вмро да беше кандидат истото ќе го направев.
Не го глеј ти сега....тој човек сега е бизнисмен,со своја фирма....така да веќе не е селанче од Мартолци,па да се замара и докажува за народот....сега ќе гледа да си го присвои градот колку повеќе може....фирмичка по фирмичка.:)

M

Moon Child

Гостин
Не го глеј ти сега....тој човек сега е бизнисмен,со своја фирма....така да веќе не е селанче од Мартолци,па да се замара и докажува за народот....сега ќе гледа да си го присвои градот колку повеќе може....фирмичка по фирмичка.:)
Мене тоа не ме интересира. Се додека прави за градот, ако сака и жена му нека ја плаќа да сади цвеќиња.

M

Moon Child

Гостин
Изгледа глутница кучиња нападнале дете пред гимназија.
Страшно, сега видов на ФБ :confused:

Едит, да

Apel do gradonacalnikot i sovetnicite vo Sobranieto na Veles. Gospoda cas poskoro treba da rascistite so glutnicata na kucinjata skitnici koj gi ima najveke od kasarnata pa se do centar. Deneska bev svedok kako od cista mira glutnicata od kucinja mu se pustija na eden decko koj si odese po trotoarot vo neposredna blizina na niovatacrkva, covekot vo panika begajki bukvalno se frli pod trkalata na edna kola .... Gospoda pratenici i geadonacalnice utre tova moze da bide vaseto dete. Lesno vie da gi kaznuvate sopstvenicite na kucinja oti nemale korpi, gopoda ovie kucinja nemaat nitu sopstvenici nitu korpi. A graganite plakaat danok veruvajte pobezbedno se osekam na Begovo ple megu 60 sarplaninci nego vo ovoj grad...

:confused:

A

AnFem

Гостин
Пеер, а шо да им напраат? Нема друго решение, едноставно - нема!
Има, само никој не сака да финансира. Кога му кажував на тој мрсулот од здружението за заштита на животни да оранизираме акција за ова, плус имав и некои идеи, рече само дека супер ми е идејата и толку беше... Не сакам да звучам злобно, ова може, ама и не мора да значи... Кучињата памтат!

M

Moon Child

Гостин
Има, само никој не сака да финансира. Кога му кажував на тој мрсулот од здружението за заштита на животни да оранизираме акција за ова, плус имав и некои идеи, рече само дека супер ми е идејата и толку беше... Не сакам да звучам злобно, ова може, ама и не мора да значи... Кучињата памтат!
Чим нема кој да финансира е исто како да нема. Истиот муабет пред некоја неела на она сајтот го правев, ти барем знаеш. За она шугавото куче низ град имало лек ми кажуваа, а што ако има кога не се користи? Многу ми е гајле ако има!
И несакам јас утре да бидам следната, ако недај Боже мене ова ми се случи, лично со пушка ќе им пресудам! Па нека дојде некој нешто нека ми рече!

Kajgana Shop

На врв Bottom