Модни трендови: Пролет/Лето 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
има некои стварно добри парчиња али има и некои што за жива глава никогаш ама баш никогаш не би ги облекла!

Ima popust sega vo maj, vo Grcija. Ima na Cimiski edno butikce, kade stvarno ima popust(mislam stvarno e popust). Zemav cizmicki za 35e, a ovde gi vidov vo GTC istite, za 110e.

balmainpunk5.jpg

aww ^.^

дефинитивно има добри парчиња со кои можеш да изразиш стил у нашава ни мала земјишка каде сите се облакаат еднолично и монотоно :D:D:D:D:D:D:D

Луѓе, каде да најдам во Скопјево вакви некои сукњи? Напред пократки, назад подолги? Ептен ми го прават меракот, пробав една во Манго, ама материјалот и бојата не ми се допаднаа, а барам низ Скопје, ама не сум налетала на некоја асална.

Во првава слика сум заљубена и во маичката и во сукњата...:love:
Waterfall-High-Low-Skirt-With-Tosca-Green-Color.jpg

Black-High-Low-Skirt-With-Pumps.jpg

High-Low-Skirt-For-Formal-Fashion.jpg

Green-High-Low-Skirt.jpg

49b7vh-l-610x610-skirt-short-front-long-back-asymetric-mini-maxi.jpg

ivory-sweater-neutral-mullet-skirt_400.jpg

kristin_cavallari_black_and_wh.jpg

Ако знае некој, нека помага...

Луѓе, каде да најдам во Скопјево вакви некои сукњи? Напред пократки, назад подолги? Ептен ми го прават меракот, пробав една во Манго, ама материјалот и бојата не ми се допаднаа, а барам низ Скопје, ама не сум налетала на некоја асална.

Во првава слика сум заљубена и во маичката и во сукњата...:love:
Waterfall-High-Low-Skirt-With-Tosca-Green-Color.jpg

Black-High-Low-Skirt-With-Pumps.jpg

High-Low-Skirt-For-Formal-Fashion.jpg

Green-High-Low-Skirt.jpg

49b7vh-l-610x610-skirt-short-front-long-back-asymetric-mini-maxi.jpg

ivory-sweater-neutral-mullet-skirt_400.jpg

kristin_cavallari_black_and_wh.jpg

Ако знае некој, нека помага...

Ги имаше пред 1-2 месеца во Евроазија...
Провери, може уште ги има

Има во Теранова, но само во црна и бебешко розова боичка. Слатки се и 699 денари, да не речам 700.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom