Според дефиницијава поштата не е кич. Од друга страна, пример, капијата е кич.
Да да

Поштата е ремек дело,таква грдосија да направиш треба стварно да умееш да створиш уникат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според дефиницијава поштата не е кич. Од друга страна, пример, капијата е кич.
Да да
Поштата е ремек дело,таква грдосија да направиш треба стварно да умееш да створиш уникат.
Малце апдејт со слики..да се освежи темава,ептен се испоти...
Не постирај повеќе слики, жити очи! Што повеќе луѓе ги гледаат сликите, толку повеќе поддржувачи губи Скопје 2014.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бато овде не е работа за партија, искрено мене кур ме боли и за сдс и за вмро, исти кур ми се и двете партии, последните парламентарни избори нени гласав, финтата е што во овој мочан проект се завртени огромни пари на народот, па ај и да се исперени некои пари ок ама да е за нешто фукционално, приоритетно и најпотребно за државата, а ова плус не е ниту функционално, ниту приоритетно, ниту најпотребно за државата, на крај краева што кур ме боли мене за Скопје, кога сум од Куманово, а во последно време во Куманово државата нема ниту цент дадено за да се направи нешто, а така мислам размислуваат и остали милион ипол граѓани на нашата ни мочана државичка!Не ама и ги сфаќам до негде напатениве комуњарчиња.
Со секоја нова градба шансите на ass de ass да им победи на наредни избори им се намалуваат,не дека некогаш имале теоретски шанси да победат ама ај да се каже.
Сигурно и јас исто би серел за се што би направиле ass de ass,само што сироти тие ништо немаат направено па немаш ни материјал за плукање.
Да незнаеш кого повеќе да жалиш,партијата или нивните тотално со мозокот испрани и забегани поддржувачи. Жално.![]()
Па нормално дека се,има власт што не краде ?Бато овде не е работа за партија, искрено мене кур ме боли и за сдс и за вмро, исти кур ми се и двете партии, последните парламентарни избори нени гласав, финтата е што во овој мочан проект се завртени огромни пари на народот, па ај и да се исперени некои пари ок ама да е за нешто фукционално, приоритетно и најпотребно за државата, а ова плус не е ниту функционално, ниту приоритетно, ниту најпотребно за државата, на крај краева што кур ме боли мене за Скопје, кога сум од Куманово, а во последно време во Куманово државата нема ниту цент дадено за да се направи нешто, а така мислам размислуваат и остали милион ипол граѓани на нашата ни мочана државичка!
Не ама и ги сфаќам до негде напатениве комуњарчиња.
Со секоја нова градба шансите на ass de ass да им победи на наредни избори им се намалуваат,не дека некогаш имале теоретски шанси да победат ама ај да се каже.
Сигурно и јас исто би серел за се што би направиле ass de ass,само што сироти тие ништо немаат направено па немаш ни материјал за плукање.
Да незнаеш кого повеќе да жалиш,партијата или нивните тотално со мозокот испрани и забегани поддржувачи. Жално.![]()
Фала богу што тие на власт не размислуваат вака.Искрено мене повеќе ќе ми одговараше наместо парите фрлени за овој проект да се направеше автопат, ама не секој размислува така.
Фала богу што тие на власт не размислуваат вака.
Автопат..............
А вредно и трајно не се новите објекти на археолошки музеј,на музеј за македонската борба,народен театар,на македонска филхармонија ??? Тоа не е трајно,или само тоа што ти одговара го кажуваш.Катни гаражи во барок стил, врби, и мостови со нереална цена. Поентата ми беше ќе се направеше нешто вредно и трајно. Имате катастрофална патна инфраструктура низ државава, ама забегуваме, батали.
А вредно и трајно не се новите објекти на археолошки музеј,на музеј за македонската борба,народен театар,на македонска филхармонија ??? Тоа не е трајно,или само тоа што ти одговара го кажуваш.
![]()
![]()