- Член од
- 1 декември 2011
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 3.053
Важи, ќе те послушамАј пошо гледам дека се ти е смешно нема потреба да учиш. Ќе почекаш како и јас до 18 па полагај. Шо да ти речам друго...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Важи, ќе те послушамАј пошо гледам дека се ти е смешно нема потреба да учиш. Ќе почекаш како и јас до 18 па полагај. Шо да ти речам друго...
Фората е да можат да идат у школо со кола на пример -.- сигурно нема да им дозволат да искачаат со коли на 16 години тоа е векем апла глупост.... како и да е глупост е само на одличните да им даваат многу голема -.- критериумов им е тотално дебилен и ненаученSo ima smisla be?
Od licno iskustvo kazuvam deka tie sto se odlicni se daleku poneodgovorni od nekoi srcki sto se ubivaat od ucenje i pak imaat losi ocenki.
I ova do 8 saat sto e? Ne se bebinja pa ajdeee u devet u krevet!
Bolje neka ne im davaat vozacki, otkolku vaka da si go krevaat egoto deka se golemi.
Ne deka 18 ako imas si golem, ali aj...
Ne znam vo US kako im e zakonot za vozenje kola, ako znae nekoj neka mi pise pp.
Ic nejkjam foriФората е да можат да идат у школо со кола на пример -.- сигурно нема да им дозволат да искачаат со коли на 16 години тоа е векем апла глупост.... како и да е глупост е само на одличните да им даваат многу голема -.- критериумов им е тотално дебилен и ненаучен
Тури им пепел .. најдобро си беше по старо исто голема глупост е тоа што после 11 не може да возиме :/ па уште и цели 2 години па да му ебам матер за 2 години има да станам фернандо алонсо а тие уште ме рачунаат возач почетникIc nejkjam fori
Pogotovo ne od vladata na RM![]()
Ај пошо гледам дека се ти е смешно нема потреба да учиш. Ќе почекаш како и јас до 18 па полагај. Шо да ти речам друго...
Кои се тие тешки гимназии?
Сите предмети освен стручните се исти. Ако си се пишал електро значи си со намера и интерес да учиш за струја. Ако си на медицина исто така имаш мотив да учиш за здравјето. Кој ти е крив ако си ја промашил струката? Па не ти идело... земи смени си училиште, не троши време без потреба!
Da. Mozes samo vo tvojata opstina da vozis i do 8 saat navecer.Дај некој поупатен нека пише кои се ограничувањата освен тоа дека треба да се биде одличен.
Временски и просторни ограничувања има?![]()
A чекај малце зашто бегате од темава па не збориме сеа дали требало да се учи или не тоа е индивидуална работа,збориме за возачка дозвола САМО за одлични ученици што за мене стварно нема логика...
Kakva vrska ima prosekot vo skolo so volan? xDOдличните ученици имаат еден куп бенефити, од предност за запишување на факс до стипендии и сл. До сега не сум чул дека е дискриминација кога некој одличен ќе добие стипендија за студирање или мастер...
Kakva vrska ima prosekot vo skolo so volan? xD
Nepismeni VO SOOBRAKJAJ!Претпоставувам дека сеуште немаш дозвола и не си возела. Да знаеш какви се неписмени возачи има по улиците поинаку ќе мислеше.
Oдличните ученици имаат еден куп бенефити, од предност за запишување на факс до стипендии и сл. До сега не сум чул дека е дискриминација кога некој одличен ќе добие стипендија за студирање или мастер...