Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам претходно некој му текнало и ги собрал сите прашања,па реков да пишам и ја како ги одговорив :D :D >>

5. Естетика на грдото - тука се искиксав

ја ќе да бев тоа :P :D .. иначе зашо мислеш така? точно е и тоа :)

кајганаџии, нека ни е со среќа на сите после :P

206208_10150883044646840_407056199_n.jpg

Сега ми проработи тремата заради ова математиката у курац да фати :mad:

Што тема беше беше есејот и какво беше писмото англиски денес?

писмото беше формално да аплицираш нешто за работа а за есејот беше за загадувањето во македонија едноставно глупости!

Има ли шанси да ми дадат бодеви од апликацијата за работа ако е пишувана со ред оставан измеѓу пасусите. Првен напишав нешто општо каде сум видел за работата ова она после што знам, какво искуство има и каде сум завршил и на крајот не ми текнува што напишав сепак ме интересира дали има шанси ако е добро напишано а е со 1 ред оставано да ми дадат нешто ?

Инаку и за есејот тропав глупости да стасам до 140 збора, битно напишав. И доста полесно Англиски од Македонски :)

Темата на есејот: " Let's Do It Macedonia " .. нешто загадена, ѓубре и сл. ( мин. 140 збора )
Писмото: апликација за работа ( cruise ship + мин. 80 збора ) .. :)

Има ли шанси да ми дадат бодеви од апликацијата за работа ако е пишувана со ред оставан измеѓу пасусите. Првен напишав нешто општо каде сум видел за работата ова она после што знам, какво искуство има и каде сум завршил и на крајот не ми текнува што напишав сепак ме интересира дали има шанси ако е добро напишано а е со 1 ред оставано да ми дадат нешто ?

Инаку и за есејот тропав глупости да стасам до 140 збора, битно напишав. И доста полесно Англиски од Македонски :)

ја после секој дел оставав по 1 празен ред .. мислам дека така и треба да биде :)

Темата на есејот: " Let's Do It Macedonia " .. нешто загадена, ѓубре и сл. ( мин. 140 збора )
Писмото: апликација за работа ( cruise ship + мин. 80 збора ) .. :)
Јас па разбрав за англиски општо како да се поправат некои работи па се утнав,а апликацијата мислам добро дека ја напишав,ама денес баксуз ден и професорката не ни се погоди една строга да свртиш глава не те пушта и како шлаг на тортата и пломбата ми падна на полагањето:pos:

Јас па разбрав за англиски општо како да се поправат некои работи па се утнав,а апликацијата мислам добро дека ја напишав,ама денес баксуз ден и професорката не ни се погоди една строга да свртиш глава не те пушта и како шлаг на тортата и пломбата ми падна на полагањето:pos:
и јас така згрешив..ама пречкртав и напишав точно

ја после секој дел оставав по 1 празен ред .. мислам дека така и треба да биде :)

Дај боже да е така, инаку на крајот напишав Best regards и иметоа Sailor (име) незнам како беше.. ваљда е таман. Инаку кај мене повеќето 70% воопшто и не пишуваа есеј и апликација а другите освен мене само име на крајот и без оставање на редови.

Само на мене ли ми беше англиски потешко од македонски???

Ние седевме три одлични ученички една до друга и цело време имавме различни мислења за одредени прашања. Заебана работа, не знаеш кој е во право. Сепак најмногу се потпирав на моето знаење.
А за есејот нели требаше во главниот дел всушност да се набројат неколку начини како може да се спречи загадувањето во нашата земја??
Писмото лесно беше..

Ебати матурата математика, каде што не даваат дигитрон, а има големи бројки :@

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom