Македонците си ги еманципираа своите жени во курвештии и бештии за да им ги ебат Турци, Босанци, Албанци, Цигани, а овие ќе седат сами на 40 години.
Токму така, Македонките се курвештии и бештии, а мајка ти е најголема. Да не ме разбереш погрешно, ова не е никаква навреда, само заклучок од твоите тврдења. Македонките се курви, мајка ти е Македонка, следствено мајка ти е курва. Логика бе батка. Така да мене ми се јасни твоите фрустрации, ти си израснал во такво опкружување и логично е да мислиш дека сите жени се такви, ама не е така. Чисто информативно, ја не сум ни Македонка ни курва, да не помислиш случајно дека твоите небулози ме погодиле.
За разлика од Македонките, Македонците се олицетворение на морал и чест.
Не им паѓа на памет да имаат секс пред брак, камоли па да изневеруваат, или да имаат one night stand или па да учествуваат во групњаци, или недај Боже да имаат секс со девојки од друга националност. Јас не сум слушнала некој Македонец да ја изварал девојката, жената па ич, не сум видела женети мажи како ги кријат бурмите во џеб и одат во дискотеки да лажат 20 годишни девојчиња, додека жена им чува деца дома. Јок. Македонците ја губат невиноста на првата брачна ноќ, и после тоа до крајот на животот имаат секс само со сопругата.
Просто да не ти се верува, Македонките курвештии, а Македонците калуѓери. Јадни Македонци, каква клета судба ги снајде.
Ете им ја европската либералност на Македонците.Обожавам да гледам како пропаѓа оваа нација и се дави во сопствените гомна.Порано се нервирав и борев, но сега ме боли курот и не се замарам ич.
Кога Македонците беа конзервативни, патријахални бевме многу, многу посилни и подобри.Сега ни протуруваат педерана, некој си серен феминизам, мултикултура, мешани бракови со коишто националното јадро се губи и се создаваат безнационални амеби што не е случај со другите.
И тука се согласувам. Порано кога Македонците беа конзервативни и патријархални, а Македонките беа само слугинки без право на глас и јадеа ќотек за добар ден, бевме многу, многу посилни. Пет века владеевме со Турците, па после со Србите и Бугарите и на крај ја окупиравме Германија. Ама после почнавме да ги сметаме жените за човечки суштества, им дадовме право на глас и начисто пропаднавме. За разлика од нас, Албанија е светска велесила, и тоа благодарение на патријархалните и конзервативни Албанки.
Затоа допрва Европа ќе пати од тие еврејски срања феминизам, либерализам, педерана, мулти култура, комунизам, анархизам и сите останати бљувотини
Баш така. Феминизмот и либерализмот не уништија. Ене ги Скандинавцине само што не пропаднале, ама затоа Авганистан, Пакистан, Иран, Албанија и слични на нив цветаат. Секој ден илјадници Данци, Швеѓани и Норвежани емигрираат во Албанија и Саудиска Арабија.