825 паметно

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

600 Jа уплати ли 0-2 гола, чиста беше785 Италија!!!!!!!!!!!!!!!

500 ако уплатев ке играв навивачка за Италија600 Jа уплати ли 0-2 гола, чиста беше

,,,  eee tuturutki edni ,,,,,,znaete shto e katanjagjo ,,vo prvite 70 min,,,
,,,  eee tuturutki edni ,,,,,,znaete shto e katanjagjo ,,vo prvite 70 min,,, ,,,pa posle ako mozhe nekoja kontra,,,,
,,,pa posle ako mozhe nekoja kontra,,,,
400 Абе и ја сум за Италија, али 0-2 они стално играат и таква шанса не се пропушта500 ако уплатев ке играв навивачка за Италија

300 ова што не ми го кажа после два дена400 Абе и ја сум за Италија, али 0-2 они стално играат и таква шанса не се пропушта

ти ја уплати ?
 ти ја уплати ?200 Мислев искусна кладилничарка ко тебе дека знае дека играат 0-2300 ова што не ми го кажа после два денати ја уплати ?
 уплатив
 уплатив 
100 море кога ке ти дојдам таму ке видиш ти200 Мислев искусна кладилничарка ко тебе дека знае дека играат 0-2уплатив

..... фати ? да не забравим нели и ја сум со учество со 50че
 ..... фати ? да не забравим нели и ја сум со учество со 50че

90 Дојди со џин те чекам100 море кога ке ти дојдам таму ке видиш ти..... фати ? да не забравим нели и ја сум со учество со 50че

Фатив де
  Фатив де  значи да ти ги рачунам како 50 еура влог така, значи за тебе има 25 евра добивка
 значи да ти ги рачунам како 50 еура влог така, значи за тебе има 25 евра добивка 
 ,,,,  aj ne se  sekirajte ,,,onoj nashinecot ,,ke ja naredi da bidat italijanite i prvaci,,,,
,,,,  aj ne se  sekirajte ,,,onoj nashinecot ,,ke ja naredi da bidat italijanite i prvaci,,,,
 ти како ке кажеш така нека биде и чувај ми ги
 ти како ке кажеш така нека биде и чувај ми ги 
70 Ги чувам дојди земи ги80 акоти како ке кажеш така нека биде и чувај ми ги