- Член од
- 7 јуни 2012
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
Сакам и јас во Црна Гора да работам ова лето!!!! Има некој од вас тука најдено веќе работа за таму ова лето?
Фала многу..Изгледа ќе идеме после 20 на др ми и го преместија испитот па ќе мора да почекаме до тогаш.Сакав и да те прашам дали смештај од тука си бараш или таму коа ќе отидеш си наогаш некое сопче дур да почнеш да работиш.Ние најдовме еден аранжман со превоз и смештај 10 дена 110 евра па некако ми изглеа исплатливо и така повратна картата е 50 евра.Pa toa e stvar na dogovor ama najubavo vi e na dnevnica ili najveke nedelno za mesecno i ne treba da se nafatite posto neznaes dali ke te isplati ili ne ama ne bi trebelo nikoj da vi napravi problem za dnevnici ili nedelno da vi dava smestaj davaat poveketo od niv
Јас сум заинтересиран, има уште двајца кој сакаат да идат па да ни испадне уште поефтино?Има некој заинтересиран да делиме превоз до Будва после 11 јуни?
Јас сум заинтересиран, има уште двајца кој сакаат да идат па да ни испадне уште поефтино?
Може ли со лична карта да се иде за Црна Гора, пред некој ден ми истече пасошот?
Е у п**ку матер нека идат.Koga ke stapi vo sila drzavjanite na RM vo Crna Gora da patuvaat SO BIOMETRISKA LICNA KARTA
Почитуван, договорот за патување со биометриски лични карти сеуште е во фаза на ратификација од страна на двете држави.
Копирано од веб страната на владата.
Земи пасош по брза постапка,иако е малку посоленко...Е у п**ку матер нека идат.
А таман си направив филмче со летна работа на плажа нови познанства, и сите пропратни работи околу тоа....
Ке треба да се задоволам само со работа во Охрид изгледа.
Или врски,само со пиво ќе пројде или скараЗеми пасош по брза постапка,иако е малку посоленко...
Аман Цитро ја убивте државава со тие врски.Или врски,само со пиво ќе пројде или скара
Можеш ли да ми кажеш др кој период отидоа? И зашо бе сите кажувате машки што биле се наоѓа ли работа за девојчиња???Истото и јас го правев пред 3-4 години. Работев инаку во Будва. И да напоменам дека и спиење и јадење ми беше платено. Минатото лето другари отидоа на слепо, и за разлика од пред 3-4години платата им била 450евра. Така да ништо чудно и годинава да е слична сумата за плата.
Мислам дека веќе може, јавете се директно во министерство.Јас сум заинтересиран, има уште двајца кој сакаат да идат па да ни испадне уште поефтино?
Може ли со лична карта да се иде за Црна Гора, пред некој ден ми истече пасошот?
Почеток на јуни отидоа, а седеа до крајот на септември. Инаку има работа и за девојчиња.Можеш ли да ми кажеш др кој период отидоа? И зашо бе сите кажувате машки што биле се наоѓа ли работа за девојчиња???
Случајно да не се јави да прашаш некое инфо за ова? Мислим звучи премногу добро за да биде вистинаИма ли некој некаква информација за огласов, или можеби го познава човеков?
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=443112
Се немам јавено сеуште, мада и мене на превара ми мирисаСлучајно да не се јави да прашаш некое инфо за ова? Мислим звучи премногу добро за да биде вистина
Јас сега ќе се јавам на овој! Лукс пиши ми инбокс за информации! Моќи заедно да одиме...Се немам јавено сеуште, мада и мене на превара ми мириса