Акција без реакција - до кога бре?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ОК
дајте ја бар со време- што кур преговарате
и така они ви најдоа фино именце-
а по името на дрржавата се нарекува и народот ;)
се слагате?!
сјајно, нели?!

381758_304100806296648_109621589077905_979343_809162097_n.jpg
Е да транспарентов има огромно политичко значење (y) не заебавај сега и ти што сакаат можат да си викаат на утакмици навивачите кој им може нешто ? па ти у твоја држава ги имаш баљиштет што пеат све и свашта тој за Грците у полска се загрижил :D

Што да правиме де, кога како прво од внатре сме трули...???

Што да правиме де, кога како прво од внатре сме трули...???
Ова и единствено ова е проблемот... големи кретени ни шетаат низ државата и работат за нашиот непријател, додека не се справиме со нив тешко да успееме да се избориме за подобра иднина.

Ова и единствено ова е проблемот... големи кретени ни шетаат низ државата и работат за нашиот непријател, додека не се справиме со нив тешко да успееме да се избориме за подобра иднина.

Така е! Се додека Македонецот работи против својот брат, нема успех во никое поле!

Така е! Се додека Македонецот работи против својот брат, нема успех во никое поле!

Затоа поише сестри во власта.
Против Македонките, Македонецот нема да работи.
Еве ја против тебе никогаш не би работел. ;)

ЈАС на мојот народ македонски му верувам со сета мое срце и душа и ако ме лаже ист к.... , без разлика на која и да е вера ... но што правиме со предавници ?!
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 01:20 ---
Се додека македонка не раѓа деца нема иднина на македонија , ете тоа не е работење позади грбот на свој брат и сестра ....
во минатото далеку повеќе деца имало него ли сега ...
Ете ти причина да не му вртиш грб на својот народ ...

Ајде бе куљ, возврати го ударот.

А дур не го возвратиш, темава ја заклучувам зашто за вакви работи се дискутира во најмалку од 20 теми на форумов, 10тина медиуми и околу 1000 кафанчиња.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom