Џони Вајсмилер
Don't share my food
Aјде што му се даени сите можни права..ајде што не тепаат и тоа во наша држава што сакаат си прават па и уште се бунат зошто сме ги навредувале
..како не му е срам не знам во Грција дали имаат ваков живот како во мкд..па не постои Албанец што не е вработен и што не е на некаква функција во мкд ..вакви права немаат ниту германците во австрија што се ист народ а овие тука уште не му чини?
...па кога прочитав за бојкотот на неколку албхански репрезентативци за македонија уште посмешно ми беше..небаре без нив неможиме па сега се закануваат
..како не му е срам не знам во Грција дали имаат ваков живот како во мкд..па не постои Албанец што не е вработен и што не е на некаква функција во мкд ..вакви права немаат ниту германците во австрија што се ист народ а овие тука уште не му чини?
...па кога прочитав за бојкотот на неколку албхански репрезентативци за македонија уште посмешно ми беше..небаре без нив неможиме па сега се закануваат

) туку само викам дека чудно ми е како толкав скандал да биде одложен 2-3 дена за објавување. Обично телевизиите ваквите работи ги објавуваат за неколку часа. Пример кога од Емагаре ги пукаа грчките сајтови насабајле, веќе во попладневниот дневник сето тоа беше објавено сосе материјали, изјави од напаѓачите и сите други аршини. Сега одеднаш имаат ваква сочна вест, имаат снимки а чекаат 2 дена... Не знам, нешто ми смрди тука...