Incognito
ne raboti zastoto vsicko koe ovi stavi na forum vec je po zelom svetu ,znaci nevredi i pet pare a ono sto radi nema kvaliteta pa ti stavlja slike i razni kolazje koi je uradil da ti dokaze koliko si glup a on e pametan i ima sve ,a u stvari nema nista zasto do tamo gde se bas ide informazija nema dostup .Za to vi prica guglajte ,koliko i da guglate nema tamo nista,a i na forumi vec informazija ne se stavlja javno za to ne si gubi vreme a mi se javi na pp da ti dam T-2 sa koi gleda on bez da sezka i ide perfektno pa on neka se hvali koliko hoce.
Ti znas zasto to pises tako si i na SF Forumu pametovao i dobio Ban
Mozda i ovdje posjedujes 2 Nick Name ????? sto je po svim pravilima Foruma zabranjeno
Najvise u mom Zivotu sto mrzim je:
Kad covjek laze ti ces se sigurno prepoznati u ovom mom Citatu / Tekstu
Bez tvog komentara nemoze ni jedan Post da prodje pa meni netreba T-2 Slo lista gospodine ja imam i vise od toga plitko razmisljas zato i jesi tu gdje si ... na pocetku
jer ljudi zdravog razuma razmisljaju drugacije a da sam tebi Trn u oku to stoji jer nikad pazi nikad da dva Zivota zivis neces imati ono sto ja imam i prekini vse da me prozivas i provociras
Nemozes da dodjes do vaznih Info sto se tice streamova i na ovaj nacin omalovazavas ljude jer ti ne posjedujes drugu soluciju i neznas da se ponasas kao
Covjek
Odi Genchev22 na Softvisia Forum pa tamo pametuj do mile volje
Mene si ovdje kritikovao za Kanal5 i zasto sam Postao MK Listu javno na Forum tu istu si ti javno na Softvisia Forum postao
DIVAK22 Публикувано: 31 May 2012 - 22:12
Takodjer Futubox , Sector , Webport te iste liste sto sam ja ovdje postao postane su od tebe licno na Softvisia Forumu a prosipas se ovdje da si pametan i lazes ljude nismo djeca da se kupujemo za cokoladu
Sustina je komunikativan da budes i da komuniciras sa ljudima a ne da ih Lazes kao ti
Takodjer si mene kritikovao ovdje da sam postao za Simple stariju verziju
rtmpdump-2.4.zip trebao sam noviju??? po tvom itd... svi smo svedoci tvog Komentara
To isto si ti postao na Softvisia Forumu
Публикувано: Вчера, 13:15
rtmpdump-2.4.zip
Ремонта се с'шти в следното:
1.След като сте исталирали SimpleTV oтивате в папката my и намирате фајла(
librtmp.dll) и го изхв'рлјате от неја.
2. На негово место исталирате нај- новија rtmpdump(всичко от архива)и така имате нај -актуалнија SimpleTV за момента.Нај новите версии ште б'дат тук поставени на форума така че трјабва само да ги подмените.rtmpdump-2.4.zip972К
Ko sa od nas dvojice laze i ko pise Istina....???
Sramota za tebe
Sad odi se brzooooo na Softvisia Forum i izbrisi svoje Postove da ispadne da ja lazem
Ubuduce budes li me prozivao , provocirao itd.... licno cu da se potrudim da svaki tvoj provokantni Post upucen meni prijavim Moderatoru Kajgana Foruma
Sajt od Softvisia Foruma necu da postam da ne ispadne da reklamiram Sajt ali kao dokaz ako Moderator dozvoli i to cu da uradim
Zato ti savjetujem da se na Softvisia Forumu izlogujes da ne postojis vise tamo samo na taj nacin ce ispadne da sam ja lazov jedino tako ces ti biti u pravu
Za razliku od tebe Genchev22
Ja sam na mnogim Forumima ili:
Uploader , Vip Clan , Administrator pa i Urednik sa
1000 do 2000 Posta ujedno 1000 do 2000 puta pohvaljen a to sam zasluzio radom i postenjem i probleme rjesavam na obostrano zadovoljsto svih nas
a tebi bih peporucio kao prvo da procitas Bonton jer ne posjedujes Manire
Sramota....
Kom se ja pravdam ???? i ja se pitam
Znam da nije ni mjesto ni vrijeme za ovaku vrstu rasprave ali jedostavno ovaj covjek mi neda mira
Izvinjavam se Clanovima Kajgana Foma sto neznam da pisem po Makedonski
Pozdrav