Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум Матурант ама стигнав до една информација дека ќе имало и за Оноре де Балзак т.е Чичко Горио да се пишува нешто

Дајте некоја идеа за тунелот ...Гадни дела ! :mad:

Незнам за во гимназиите како е (ако учиш гимназија) ама јас сум стручно

А смеам да носам бел А4 лист во случај да треба нешто да составувам во моментот бидејќи од секогаш есеите сум ги пишувал на час, но тука нема толерирање шкртки така? Или ќе проверуваат дали со млеко сум пишувал и ќе гледам на светлина да препишам -_-

А смеам да носам бел А4 лист во случај да треба нешто да составувам во моментот бидејќи од секогаш есеите сум ги пишувал на час, но тука нема толерирање шкртки така? Или ќе проверуваат дали со млеко сум пишувал и ќе гледам на светлина да препишам -_-
па мислам дека не би требало да прават проблеми заради еден лист-прашај си утре најсигурно.. И да,ајде нека ни е со среќа утре!

Дајте некоја идеа за тунелот ...Гадни дела ! :mad:
Абе за оваа тема ако немаш идеа ќе се :гомце:
Ако тунелот ти е несреќен живот а светлината ти е надежта онда земи а4 формат и почни да пишуваш јасно :icon_mrgr:

Да да како и да е утре нека ни е со среќа и утре ова да викаме коа ке завршиме :)
--- надополнето: 9 јуни 2012 во 03:37 ---
Абе за оваа тема ако немаш идеа ќе се :гомце:
Ако тунелот ти е несреќен живот а светлината ти е надежта онда земи а4 формат и почни да пишуваш јасно :icon_mrgr:

При крај сум пишав викам некој по толку думање му останала некоја идеја јака неупотребена :D

За државнава матура да не се секирате ич, првите 30 мин. ќе ве држат строго, после тоа ќе ве оставаат да препишувате, дури и самите професории ќе ви кажуваат, а и они ако незнаат ќе ви речат да зачекате еден што знае да го реши тестот па да ви го каже :)
Нема потреба од никаква секирација :)

За есеите одберите слободна тема и пишувајте глупости колку да се има нешто :D

Ќе ве пројда сите !!! :)

Ептен ако се најдем ептен некој дудуци како секоја година да немаат врска од НИШТО па да ги паднат :)

Со среќа утре !! :*

За државнава матура да не се секирате ич, првите 30 мин. ќе ве држат строго, после тоа ќе ве оставаат да препишувате, дури и самите професории ќе ви кажуваат, а и они ако незнаат ќе ви речат да зачекате еден што знае да го реши тестот па да ви го каже :)

Ептен ако се најдем ептен некој дудуци како секоја година да немаат врска од НИШТО па да ги паднат :)

па да,може преходните години било полесно,но оваа година незнаеме што и како.. а за слободната тема треба да биде поткрепена со цитати, факти и аргументи и барем мислам дека некако е потешко,но кој како сака. :)

па да,може преходните години било полесно,но оваа година незнаеме што и како.. а за слободната тема треба да биде поткрепена со цитати, факти и аргументи и барем мислам дека некако е потешко,но кој како сака. :)

И нас вака ни збореа :)
Ќе се уверите утре :)))

Па и по некоја логика и така и треба да биде демек задолжително средно образование ова она :) :D

moze nekakov tekst za svetlinata?

Неможам ни да заспијам од што мислам на матурава у пм, си легнав се превртев пола саат и пак станав :свиркам:

Неможам ни да заспијам од што мислам на матурава у пм, си легнав се превртев пола саат и пак станав :свиркам:
Хахахахахаха и јас исто ама не од што сум опседнат од матурата туку што се напукав со кафиња :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom