EURO 2012 - McDonald's Fantasy Football

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
него, Афелај ќе игра прва постава кај низоземциве или Кајт !? o_O
Можно е и ниеден. Ама поверојатно е Афелај, многу подобро се покажа на пријателските. Иако и двајцата се 'изнаиграа' сезонава.

Туку, добар е Џерард да го имам во фантази тимот, или да го отстранам? Како се покажа на подготвителните пријателски? Ilumious, ManUtdChampions

Можно е и ниеден. Ама поверојатно е Афелај, многу подобро се покажа на пријателските. Иако и двајцата се 'изнаиграа' сезонава.

Туку, добар е Џерард да го имам во фантази тимот, или да го отстранам? Како се покажа на подготвителните пријателски? Ilumious, ManUtdChampions

Играше само против Белгија, ок беше али играа преку крилата генерално, ама за стартер, стартер ќе биде ако ти е до тоа, не се секирај :)

П.С. Мислам дека е прв избор за пенали и слободни удари додека не се врати Руни.

Играше само против Белгија, ок беше али играа преку крилата генерално, ама за стартер, стартер ќе биде ако ти е до тоа, не се секирај :)

П.С. Мислам дека е прв избор за пенали и слободни удари додека не се врати Руни.
Фала на инфото. Ова второто баш ме интересираше. :)
Во отсуство на Лампард и Руни, мора Џерард да биде предводник на Англичаните. Лидерството(како капитен) од Ливерпул нека го пренесе и во репрензентацијата. :)

Лево крило за Холандија може и ВДВ да игра...
Еве го и мојот тим,во последен момент со неколку измени.
40619683.jpg

Абре донекаде и пријателските немора ништо да значат.. Јас со Норвешка не гледав, бев на именден кај еден другар.. За со Белгија знам дека го избраа мен оф д меч, ама искрено повеќе ги пратев Јанг и Велбек што ќе направат.. Пенали сигурно ќе шутира тој додека да се врати Руни.. За слободни неможам да ти гарантирам, бидејќи тука е Јанг.. :) Ама мислам дека ако Хоџсон го пушти Јанг на позиција лево крило, Џерард сигурно ќе игра зад напаѓачот и ќе има поголеми шанси за гол и асистенција од него.. :)

Како да сменам формација мене 4-4-2 ми покажува

се снајдов :D
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 17:24 ---
ek16p2.jpg

И јас ви се приклучив, покасно мојот тим.

кајгана лига има?

Одлично ми крена со Левандовски :)

леле за минута закаснив со составот. Од денес само левандовски го имам ставено. Сега мора да чекам второ коло да почне :( .

Овај ѓупаков Сократис ме поеба иначе Левандовски топ (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom