После јавно запросување, јавно „пуштање“...

• Креатор на темата Креатор на темата Vollstandig
  • Време на започнување Време на започнување
Ете што се дешава кога ќе ја футните бојата на апчината од сабалје.

Ѕвер ... вика, многу убо сте облечена, ама требаше кратка сукња и танга одоздола :pos:

Леле која му ја напраи водителкава зарем уште постојат вакви луѓе :pos::pos:
Браво се снајде девојчето, кој дебил треба да бидеш во утринска програма да досаѓаш.

Леле која му ја напраи водителкава зарем уште постојат вакви луѓе :pos::pos:
Браво се снајде девојчето, кој дебил треба да бидеш во утринска програма да досаѓаш.

Треба да си вака рано ко нас станат, и место твојте, од баба ти апчињата да ги грешиш.
Среќа што мајка му не е водителка на емисија,сигурно ќе и се јавеше да ја праша што има за јадење.

Треба да си вака рано ко нас станат, и место твојте, од баба ти апчињата да ги грешиш.
Среќа што мајка му не е водителка на емисија,сигурно ќе и се јавеше да ја праша што има за јадење.

Ама ние сме на работа, он по дома дреме и расправа за домашни миленичиња во 7 сабајле. Овој е напраен клен вечерта гарант.

Приморан сумк секое сабајле да ги гледам ова ништо не е еден кога и се јави и страствено и издишуваше и оваа вика господине ќе ве молам.... :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Убаво си пишува,типот се прибрал од кафана ваљда,шо му се чудите :D

ЕПИК будала :D
А оваа емисија е таа сабајле што иде ..
--- надополнето: 8 јуни 2012 во 12:13 ---
Ама ние сме на работа, он по дома дреме и расправа за домашни миленичиња во 7 сабајле. Овој е напраен клен вечерта гарант.

Исто ко и ти ..завчера :cautious:

Исто, само што јас не тероризирам новинари во утринска емисија :ROFLMAO:
Ама изгледа треба да почнам и јас на шител ќе им ѕвонам:pos:

Штета што Латас нема емисија со јавувања :pos:
Ко ќе му се запушташ има да поцрвене... wow каква кравата маче..каква секси кошулка припиена до твоето згодно тело... :pos:

Емисија ќе се претвори во „Галмстик на платно“ :pos:

А оваа водителкава ко да не ја добила работата со кратка сукња и танга во скут на продуцентот.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom