K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
UFC-on-FX-3-poster.jpg

Ајде да видиме кого ке дочека Benavidez во финалето
Full fight card
Код:
http://www.ufc.com/event/FX3/printFightCard

Ако си на Telekabel на OSN Show Sport 4 ке има на 9 јуни во 1-2 саат сабајле ако не си ке стават ваљда некој steam

Facebook Welterweight Sean Pierson def. Jake Hecht 3 5:00 Decision (unanimous) (29–28, 29–28, 29–28)​
Facebook Lightweight Henry Martinez def. Bernardo Magalhaes 3 5:00 Decision (split) (30–27, 29–28, 28–29)
Fuel TV Middleweight Buddy Roberts def. Caio Magalhaes 3 5:00 Decision (unanimous) (30–27, 30–27, 29–28)
Fuel TV Lightweight Tim Means def. Justin Salas 1 1:06 TKO (punches)
Fuel TV Bantamweight Dustin Pague def. Jared Papazian 1 3:21 Submission (rear naked choke)
Fuel TV Featherweight Matt Grice def. Leonard Garcia 3 5:00 Decision (unanimous) (30–27, 30–27, 30–27)
Fuel TV Welterweight Seth Baczynski def. Lance Benoist 3 5:00 Decision (split) (27–30, 29–28, 29–28)
Fuel TV Welterweight Mike Pierce def. Carlos Eduardo Rocha 3 5:00 Decision (split) (30–27, 27–30, 30–27)
Main Bantamweight Eddie Wineland def. Scott Jorgensen 2 4:10 KO (punches)
Main Welterweight Mike Pyle def. Josh Neer 1 4:56 KO (punch)
Main Welterweight Erick Silva def. Charlie Brenneman 1 4:33 Submission (rear naked choke)
Main Flyweight Demetrious Johnson def. Ian McCall 3 5:00 Decision (unanimous) (29–28, 30–27, 29–28) Note 1
Еве резултати од вчера за тие што и интересира Mighty Mouse vs Benavidez за Flyweight Championship ја сум за Benavidez па ќе видиме,одлични нокаути за Wineland и за ветеранот Pyle,а многу мислам треба да се внимава на Eric Silva голем потенцијал има момчето:)

Ако ги најде некој борбите на нет нека пушти линк :)

Ако ги најде некој борбите на нет нека пушти линк :)

Еве брат линкечево од Драган ги има сигурно;)

Код:
http://www.fightvideomma.com/

UFCPosterFXMaynardGuida.jpg

Мислам дека ќе видиме целосна доминација од Maynard,Stout vs Fisher Fight of the Night(y)

INTERESNA BORBA
--- надополнето: 11 јуни 2012 во 21:07 ---

INTERESNA BORBA KE BIDIT

Не да ќе биде:vozbud: одамна го немам гледано Rich Franklin се надевам дека е целосно е закрепнат од повредата,Rich го има победено еднаш Silva се надевам дека истото ке се повтори Rich e well-rounded мислам ако се држи надвор од range-ot и power-от на Silva дека ке има шанси како и да е борбва ке биде одлична

Интересна борба беше со Чак Лидел,Франклин го нокаутира со скршена рака

Прекрасен counter со десна нема тука што ја имам гледано борбава заебан е Rich:) треба да се пазиш од него во секој момент тоа би му го препорачал на Silva е дефинтивно легенда али сметам дека му е поминато времето во Pride беше несопирлива животиња(освен за Cro Cop и Hendo:)) али откако дојде во UFC освен Bisping нема никое друго звучно име победено,али сепак додека може нека тера:) дефинитивно секоја борба му е возбудлива не сум гледал ни една досадна борба со него затоа го поштувам

Прекрасен counter со десна нема тука што ја имам гледано борбава заебан е Rich:) треба да се пазиш од него во секој момент тоа би му го препорачал на Silva е дефинтивно легенда али сметам дека му е поминато времето во Pride беше несопирлива животиња(освен за Cro Cop и Hendo:)) али откако дојде во UFC освен Bisping нема никое друго звучно име победено,али сепак додека може нека тера:) дефинитивно секоја борба му е возбудлива не сум гледал ни една досадна борба со него затоа го поштувам
во право си за силва, не издржува неговата брада удари како што издржуваше против ремпејџ и останатите во прајд.
али сепак беше блиску да го победи чак лидел и рич френклин, го разнесе кит џардин за помалку од 1 минута а и за малку и биспинг ќе го пратеше на спиење во 2 наврати :)
против Канг ле беше vintage wanderlei ама сепак не е тоа тоа. помина неговото али сепак ми е омилен борец пошто секогаш војува и се бори да го докрајчи противникот :)
WANDSTORM :D
иначе од старите УФЦ денови кога немаше дивизии.
this is how jesus died :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom