Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

N

Nessa Alcarin

Гостин
Замисли да е среќничка негована како оние на кои првиот пат ни капка крв не им тече. Ќе наебе ни крива ни должна, ќе игра калашот :pos:
Море добро што не сум од неговото село. Мене од трета ме скинаа. Еластичен химен, јеби га. :)
И тоа заборавив да му го кажам, не постои само вагинален секс, анален и орален секс исто така не го кине хименот. :) Биди ми поздравен со твоите предрасуди и огреничености. цмок

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.040
Поени од реакции
2.130
Фала на сите за советите , ке размислам овие денови што ке пробам , јас сум за да се обидам уште еднаш , прво да се распрашам дали има одено со друг или дали е во врска за да знам што да правам , сепак фала на сите за советите , ако има нешто во врска со тоа повторно ке ве прашам ..:)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Ај прво собери си ги мудата што ти се истркалаа по подот.
Како прво, ако и признаеш пред полн автобус дека ја сакаш може да не излезе како што очекуваш. Ќе ја засрамиш, нема да знае што да ти одговори или ќе ти каже Мрш магаре невакцинирано.
Ако не се возиш во ист автобус со неа, кога ќе тргне автобусот застани пред нејзиниот прозорец со хамер во раце на кој пишува „нејзиното име, ТЕ САКАМ“ - ова е ако знаеш дека за некое време пак ќе ја видиш. Доколку се возиш со неа накај дома, напиши и писмо и пред да се симне дај и го и кажи и да го прочита кога е сама. Во овој случај може да те смета за дечко кој нема храброст да ја погледне во очи и да и признае дека ја сака. Но ако е романтична душа нема проблем. Како и да е, треба да се припремиш за разочарување пред да се припремиш за радување.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 17:01 ---

Не, таа е наша тајна, на курвите. Не ја даваме така лесно. После како ќе ве лажеме и ќе ви ги зимаме парите :)
мада поише си саркастична со советот што му го даваш на дечкото али ај ипак.....Она да се засрами???? дечкото и кажува пред цел автобус на глас дека ја сака и го одбива после нејзин е срамот???:facepalm::facepalm: поради вакви размислувања повеќето не заслужувате да ви се каже те сакам...
за жал второво е вистина ...иако не го слушам нешо многу и поштувам слаткар мора да го цитирам.... И мажите се курви..али жените се курви со умисла.... ;)

N

Nessa Alcarin

Гостин
мада поише си саркастична со советот што му го даваш на дечкото али ај ипак.....Она да се засрами???? дечкото и кажува пред цел автобус на глас дека ја сака и го одбива после нејзин е срамот???:facepalm::facepalm: поради вакви размислувања повеќето не заслужувате да ви се каже те сакам...
за жал второво е вистина ...иако не го слушам нешо многу и поштувам слаткар мора да го цитирам.... И мажите се курви..али жените се курви со умисла.... ;)
Абе даде... Зависи од девојчето. Мене на пример кога ми признаа пред цел дискотека дека ме сакаат, јас избегав се засрамив и веќе не ни влегов во истата, не дека не ми се допаѓаше дечкото, туку што мораше да го дрви пред сите дека ме сака. Може девојката да е „чурило“ како мене и исто да постапи. Затоа му кажав, ако е романтична нека проба со писмо или порака или да ја викне на страна или нека седне до неа во автобус и нека и шепне.... Ако е радио-милева и атеншн хор, нека проба со натпис или нека признае пред цел автобус. :) И после нека ни напише тука како поминал.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Абе даде... Зависи од девојчето. Мене на пример кога ми признаа пред цел дискотека дека ме сакаат, јас избегав се засрамив и веќе не ни влегов во истата, не дека не ми се допаѓаше дечкото, туку што мораше да го дрви пред сите дека ме сака. Може девојката да е „чурило“ како мене и исто да постапи. Затоа му кажав, ако е романтична нека проба со писмо или порака или да ја викне на страна или нека седне до неа во автобус и нека и шепне.... Ако е радио-милева и атеншн хор, нека проба со натпис или нека признае пред цел автобус. :) И после нека ни напише тука како поминал.
епа тоа не го сфаќам зашо да ти е срам...ти гарантирам дека на дечкото што ти кажал а остај шо изел 30 пути поголем срам али ако искрено го мислел тоа си го уништела...пошо немаш појма колку е тешко тоа да се каже ...колкава храброст треба...и да знаеш дека ако стварно го мислел тој тоа што ти кажал цел живот ке те сака без разлика колку и да одрекува...

N

Nessa Alcarin

Гостин
епа тоа не го сфаќам зашо да ти е срам...ти гарантирам дека на дечкото што ти кажал а остај шо изел 30 пути поголем срам али ако искрено го мислел тоа си го уништела...пошо немаш појма колку е тешко тоа да се каже ...колкава храброст треба...и да знаеш дека ако стварно го мислел тој тоа што ти кажал цел живот ке те сака без разлика колку и да одрекува...
Зошто да ми е срам. Ако некој ми изјави љубов јавно, знам дека не е за да ми покаже мене дека ме сака, туку да покаже пред други дека е вљубен. Мене тоа не ми треба, ако ме сака некој ќе дојде пред мене и ќе ми каже само јас да знам не сите. Ако ме сака некој мене, другите не се битни. Затоа се нервирам кога некој ми изјавува љубов пред други.

Член од
24 мај 2012
Мислења
30
Поени од реакции
5
Луѓеееее...сакам да си го вратам бившиот,со тој што бев до сега,доносно тајната врска,прекинав,јас му плеснав во лице ,овој се усрами и сеа само ме поздравува,..но ај заврши тоа...но сакам со бившиот да се смирам,не се скаравме за НИкаква причина,е така почнавме да се инатиме..а иначе бевме 7 месеца заедно..и вееке пола година помина од кога сме скарани,а пред еден месец се смувавме..и сеа ништоо,само на здраво сме..и сакав во петок да му напишам порака дека сакам да го видам,барем на еден час,да можам да му кажам некои работи шо не му ги кажав минатиот пат,и како да го изведам тоа?порака да му пишам ако сака да се видиме на еден час?и шо да лафам таму,ке се закопам коа ке се приближам до него..а нели може нешо у тетратка да си напишам па ко демек леле не можам да го кажам ова,еве прочитај си..илии? Шо да направам?Сте биле во ваква ситуација,да морате да зборувате со бившиот или со некој за тоа како се чувствувате спрема него? :))

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Луѓеееее...сакам да си го вратам бившиот,со тој што бев до сега,доносно тајната врска,прекинав,јас му плеснав во лице ,овој се усрами и сеа само ме поздравува,..но ај заврши тоа...но сакам со бившиот да се смирам,не се скаравме за НИкаква причина,е така почнавме да се инатиме..а иначе бевме 7 месеца заедно..и вееке пола година помина од кога сме скарани,а пред еден месец се смувавме..и сеа ништоо,само на здраво сме..и сакав во петок да му напишам порака дека сакам да го видам,барем на еден час,да можам да му кажам некои работи шо не му ги кажав минатиот пат,и како да го изведам тоа?порака да му пишам ако сака да се видиме на еден час?и шо да лафам таму,ке се закопам коа ке се приближам до него..а нели може нешо у тетратка да си напишам па ко демек леле не можам да го кажам ова,еве прочитај си..илии? Шо да направам?Сте биле во ваква ситуација,да морате да зборувате со бившиот или со некој за тоа како се чувствувате спрема него? :))
Напиши шо сакаш на телефон, гушни го силно и читај си од мобилниот во таа положба.

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
pred da pocnis da tresis gledaj prvo za sto se raboti kakov e slucajot.
Очигледно си од Западна Македонија а можам да претпоставам и од кој регион си
Види немој да претервиш зато со секое твое јавување,испрашување и навредување девојката твоја ке го менува мислењето за тебе никој не би сакал животот да го помине со некој кој цел живот ке ја командува и ке и кажува шо да прави.Ако таа не те сака биди сигурен дека ке му ја дувни и нема да те трпи сега не те прашват многу и ако сака да те изневери пред тебе ке го направи тоа.Ти не си свесен дека на тој начин како шо се однесуваш повеке ја оддалечуваш од тебе и ако ја сакаш како шо пишеше нема така да се однесуваш спрема неа.Промени се,биди посмирен не претерувај за секоја ситница и не слушај други слушај се себеси и неа

Член од
2 јуни 2012
Мислења
14
Поени од реакции
8
Кога веќе сите си ги искажаа проблемите во врска со љубовта, да се пожалам и јас :) ќе ве молам за совет. веќе 2 и пол години сум заљубена во еден многу срамежлив дечко, од исти град сме и веќе се запознаваме неколку пати, одреден период имаме здраво, а потоа и тоа го загубиме се до наредното запознавање. пред некое време тој имаше девојка за која цел град зборуваше како можел да оди со неа, ама навистина нема ништо женствено на неа. сега веќе не се заедно, ама сепак заклучив дека не е баш и толку срамежлив кога можел да си фати женска. кога станува збор за мене, кога се видеме само се смешка, покажува одредени знаци, но и понатаму останува само на тоа. Ве молам за совет... јас мислам дека сепак се работи за лажна надеж!!!

Член од
27 мај 2012
Мислења
33
Поени од реакции
10
Како да го освојам ?
Пред две недели во една дискотека запознав еден дечко. Дечково многу ми се бендиса, многу беше згоден и цело време бевме заедно. Ама јас требаше да заминам и колку што се сеќавам на таа ноќ ми рече неколку пати кога ќе дојдеш кај мене така нешто мислам :cautious: Ама јас му велев не знам. Е сега кога требаше да заминам не ми зеде број ?:eek: А беше шокиран што го напуштам. Можеби очекуваше јас да му земам број. Ок, заврши ноќта. Ама сакам пак да го видам. Сега не знам дали тој сака да ме види мене. Сакав да појдам пак во истата дискотека по една недела ама испадна некој проблем можеби ќе го видев таму.
Го барав цела ндела на фејсбук и на мое голеееемо изненадување го најдов. Еве цел ден не ме прифатил уште стојам на чекање.
Е сега сакам совет што да му речам ко ќе ме прифати. Можеби згрешив што го додадов, можеби не сака пак да ме види.
Значи не знам што да правам. Како да се поставам, што да му речам, како да го натерам да се видиме пак без да му речам да се видиме. Совет ?

Член од
9 февруари 2012
Мислења
35
Поени од реакции
12
Vidi Devojce zaboravi go egoto zatoa sto e raboti za tebe...On mozebi ne e ic zainteresiran za tebe ama koga bi bila ti za nego moze i on ke saka nesto so tebe znaci tie frki na denesniov den so gi praite toplo ladno jako curica i sl neznam od kaj vi se ama kaj site se prisutni taka da fino lepo ke mu pises prva ke se zacitate i u razgovor ke dolovis dali e zainteresiranz a tebe .......

T

Torchyrus

Гостин
Досега не сум барал помош за љубовни проблеми од никој освен од моите другари али дојде време и за тоа , да пишам на темава и да побарам од вас , ја немам читано па можеби мојот проблем го има некаде наназад пак али ќе прашам проблемот е едноставен и прост секако пробав али небива па барам совет + од вас ...
Сакам да се врзам со една женска али она несака пошо предходно сум бил со нејзина другарка.. чаре некое ?
Можеби не сака со мене , а ми го кажува ова како изговор ? не ми се верува во тоа али што знам ...

Kajgana Shop

На врв Bottom