Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
bi napravil se samo da prekinam da ljubomoram i da pocnam dai veruvam zasto i praam dase custvuva loso dase custvuva kaku kurva.iako devojkata je super nema nikakva mana zaljubena e do ushi sve bi napravila zamene.tie muabeti deka e nekoj ja ebel e samo edna propaganda na nekoi tipovi.znam deka e uste devica.ama toa glup sum epten ;)
За колку време ќе се овековечите со брак?
А тебе да не ти се е*е и ти се рика па сеа незнаеш како да ја убедиш пред венчавка па наоѓаш патишта да се деси тоа пред бракот? Само пази после што ќе стаиш на чаршаф коа ќе дојдат одговорните лица на увид!

M

Moon Child

Гостин
er20 ја жалам девојката твоја. Не е лесно да се живее во постојан стрес, цело време да пази што прави за да ти не помислиш било што, и покрај сето тоа, пак да си незадоволен. Мене дечко ми да ми рече те нема идеш да се ебеш со други, нема повеќе очите да ми ги види. Па сега ти размисли, колку само те трпи девојкава. Има некои после такви зборови ќе најдат начин да ти го загорчат животот, пази само барајќи рогови да не си ги загубиш ушите.
Тоа само ќе ти го кажам.
Или поправи се, или прекини да си ги лечиш комплексите врз неа т.е. остави ја да си го живее животот, пошто гледам и сам си свесен дека си неподнослив.

Член од
2 јуни 2012
Мислења
72
Поени од реакции
69
А тебе да не ти се е*е и ти се рика па сеа незнаеш како да ја убедиш пред венчавка па наоѓаш патишта да се деси тоа пред бракот? Само пази после што ќе стаиш на чаршаф коа ќе дојдат одговорните лица на увид!
карфиол :pos::pos::pos::pos::pos:
само не цела тегла да не викне некој брза помош или полиција.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31

do kaj otide muabetov aloo neznaci ako ziveam vo selo inesum bil so devojka ili nesum ebel.sega ziveam vo italija.znam kaku izgleda TAKVATA od devica ili od nekoja OTVORENA.
ima vrema za brak pa najmalku 3 godini.nema od sto dase plasam koga taa ke reshi dase ebe so drug slobodno.neka odi lesno e posle dase ima vistinski NICK kurva.selo kaku selo taka odat rabotite ako jas ja izneveram moj kebidi stramot.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 16:30 ---
er20 ја жалам девојката твоја. Не е лесно да се живее во постојан стрес, цело време да пази што прави за да ти не помислиш било што, и покрај сето тоа, пак да си незадоволен. Мене дечко ми да ми рече те нема идеш да се ебеш со други, нема повеќе очите да ми ги види. Па сега ти размисли, колку само те трпи девојкава. Има некои после такви зборови ќе најдат начин да ти го загорчат животот, пази само барајќи рогови да не си ги загубиш ушите.
Тоа само ќе ти го кажам.
Или поправи се, или прекини да си ги лечиш комплексите врз неа т.е. остави ја да си го живее животот, пошто гледам и сам си свесен дека си неподнослив.
sto dati recam sum ja teral idame ostavi ako i preci.ne saka dame ostavi i samata taa vika deka koga toga vo zivotot seke se desi i losi i dobri raboti ili odnos sekese desi vo zevotot
i vikas ako ti reci deckoto danese ebis so drug sto mislis ti zasto ti vika on.devojka sto se ebi so dvajca sto e zatebe vo PREVOD

N

Nessa Alcarin

Гостин
do kaj otide muabetov aloo neznaci ako ziveam vo selo inesum bil so devojka ili nesum ebel.sega ziveam vo italija.znam kaku izgleda TAKVATA od devica ili od nekoja OTVORENA.
ima vrema za brak pa najmalku 3 godini.nema od sto dase plasam koga taa ke reshi dase ebe so drug slobodno.neka odi lesno e posle dase ima vistinski NICK kurva.selo kaku selo taka odat rabotite ako jas ja izneveram moj kebidi stramot.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 16:30 ---

sto dati recam sum ja teral idame ostavi ako i preci.ne saka dame ostavi i samata taa vika deka koga toga vo zivotot seke se desi i losi i dobri raboti ili odnos sekese desi vo zevotot
Аха значи ти смееш да ебеш и си фраер, а она не смее да се ебе зошто ќе е курва. А ти си толку себичен и егоист, што тоа и го пикаш во нос, и сигурно и велиш „Јас ако те оставам, кој ќе те земе мори курво. Сите ќе знаат дека јас сум те поминал ...“ А девојката поради домашното (патријархално) воспитување, ќе те трпи и ќе те моли и ќе се колне, само да не ја оставиш.Зошто срам е.:tapp:
Мрш таму, ми ги преврте цревата. Остави го девојчето и оди лечи комплекси на друго место.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Аха значи ти смееш да ебеш и си фраер, а она не смее да се ебе зошто ќе е курва. А ти си толку себичен и егоист, што тоа и го пикаш во нос, и сигурно и велиш „Јас ако те оставам, кој ќе те земе мори курво. Сите ќе знаат дека јас сум те поминал ...“ А девојката поради домашното (патријархално) воспитување, ќе те трпи и ќе те моли и ќе се колне, само да не ја оставиш.Зошто срам е.:tapp:
Мрш таму, ми ги преврте цревата. Остави го девојчето и оди лечи комплекси на друго место.

lele gospod da cuva i da brani.abe nejzin problem alooo takvo e mestoto ako naprimer nee vise DEVICA ke ima golem stram koga kese doznae.ida sakam da i zabranam nemozam nemozes da ja docuvas nikoja zenska.nisto ne i zabranav samo kazuvam mie straf dane napravi takvo nesto od ljubomora.ne oti taa ke napravi takvo nesto i kazav 10 pati nesaka dame ostavi.zasto pisuvate bes potreba koga ne znaes tocno se kako e.ni jas neja imam ebano use e devica.alooooo

Член од
24 мај 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
lugje mi treba sovet za utre : imam plan da mu kazam na edno devojce deka mi se dopagja i deka mi ostana uste prviot den vo misli inace sakam da se kacam vo busot so koj ona ke si odi nakaj doma i sea koga da i kazam vo tek na vozenje ili koga ke se simne i kako da i kazam ve molam za sovet itno e :))))))

N

Nessa Alcarin

Гостин
lele gospod da cuva i da brani.abe nejzin problem alooo takvo e mestoto ako naprimer nee vise DEVICA ke ima golem stram koga kese doznae.ida sakam da i zabranam nemozam nemozes da ja docuvas nikoja zenska.nisto ne i zabranav samo kazuvam mie straf dane napravi takvo nesto od ljubomora.ne oti taa ke napravi takvo nesto i kazav 10 pati nesaka dame ostavi.
Ако е такво местото, земи ја за Италија. Ако неможеш без неа, ожени ја. Едноставно е. Зошто и вршиш притисок кога не знаеш што ќе биде со вас. Значи единствен резултат од вашата врска, од кој и двајцата ќе сте задоволни, е да останете заедно. Што ќе се случи ти ако се заљубиш во друга и ја оставиш, нема ли тогаш да е срамно за неа и за нејзините. Пак ќе излезат муабети за неа, без разлика што ти ја чуваш уште девица. А за љубомората, ти си имаш проблем и мислиш дека не вредиш доволно, па она може да си најде друг. Единствено те влече тоа што си во странство, па мислиш на таа карта да играш дека ќе ја земеш и неа таму и тоа што во ваше село ако си фатиш дечко, таткото на девојката ти го врача клучот од нејзината невиност на рака (а има само една копија)

И да ти кажам, има повеќе начини жената да го излаже мажот дека е невина. Хименопластика, срце од кокошка ... Ако навистина ја сакаш, премини преку предрасудите и уживај додека си со неа. Времето нема да се врати, само може да и прелие чашата и да каже „Па поарно да сум сама и сите да ме мислат за курва, отколку да ги трпам неговите туртури.“ Жена знае да сака и тоа многу, но пази се кога ќе почне да мрази.

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
svrsen sum i za najmalku 3 godini sakam daja zemam i daja donesam vo italija.moze dami objasni poveke vo vrska so himenoplastika i srce od kokoshka

N

Nessa Alcarin

Гостин
lugje mi treba sovet za utre : imam plan da mu kazam na edno devojce deka mi se dopagja i deka mi ostana uste prviot den vo misli inace sakam da se kacam vo busot so koj ona ke si odi nakaj doma i sea koga da i kazam vo tek na vozenje ili koga ke se simne i kako da i kazam ve molam za sovet itno e :))))))
Ај прво собери си ги мудата што ти се истркалаа по подот.
Како прво, ако и признаеш пред полн автобус дека ја сакаш може да не излезе како што очекуваш. Ќе ја засрамиш, нема да знае што да ти одговори или ќе ти каже Мрш магаре невакцинирано.
Ако не се возиш во ист автобус со неа, кога ќе тргне автобусот застани пред нејзиниот прозорец со хамер во раце на кој пишува „нејзиното име, ТЕ САКАМ“ - ова е ако знаеш дека за некое време пак ќе ја видиш. Доколку се возиш со неа накај дома, напиши и писмо и пред да се симне дај и го и кажи и да го прочита кога е сама. Во овој случај може да те смета за дечко кој нема храброст да ја погледне во очи и да и признае дека ја сака. Но ако е романтична душа нема проблем. Како и да е, треба да се припремиш за разочарување пред да се припремиш за радување.
--- надополнето: 4 јуни 2012 во 17:01 ---
svrsen sum i za najmalku 3 godini sakam daja zemam i daja donesam vo italija.moze dami objasni poveke vo vrska so himenoplastika i srce od kokoshka
Не, таа е наша тајна, на курвите. Не ја даваме така лесно. После како ќе ве лажеме и ќе ви ги зимаме парите :)

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
dovolno dami kazis kako moze dase napravi toa himenoplastika.ili srce od kokoshka

N

Nessa Alcarin

Гостин
dovolno dami kazis kako moze dase napravi toa homoplastika.ili srce od kokoshka
Не ти кажувам. :) Пати, биди љубоморен, да видиш до кај ќе стигнеш.

p.s А да не почнам да зборам за еластичен химен ...

Член од
1 јуни 2012
Мислења
277
Поени од реакции
31
Не ти кажувам. :) Пати, биди љубоморен, да видиш до кај ќе стигнеш.

p.s А да не почнам да зборам за еластичен химен ...
nemoze dasi dozvoli Himenoplastika prvo majkai nema da dozvoli vtoro pari i se golemo clena familija

M

Moon Child

Гостин
Не, таа е наша тајна, на курвите. Не ја даваме така лесно. После како ќе ве лажеме и ќе ви ги зимаме парите :)
Замисли да е среќничка негована како оние на кои првиот пат ни капка крв не им тече. Ќе наебе ни крива ни должна, ќе игра калашот :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom