- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.073
Немаш храброст кај нејзе и не ексцентрична и карактеристична, туку имаш машинерија што и кажува што како да облече што да пее и 1000 други луѓе што тоа го промовираат дека е хит и шик,Не не незначи тоа дека ја сакам,одвртна ми е Гага дури ама девојката има храброст да се појави со нешто многу поразлично и тоа и јас го сакам.Деталите и се неизменични,ама некогаш навистина знае како плашило да се облече.Лично тие промени ги сакам поради тоа што и девојка ми знае да се облекува доста ексцентрично и карактеристично а мене тоа ми се допаѓа![]()
ексцентрично и карактеристично ти се Sex Pistols или Саливор Дали, ама Гага ти е напумпана машинерија, што впрочем е тоа и денес музиката, за тоа е најлошата што некогаш постоела.
Кај Гага се разликува музиката и песната, тука е проблемот она пее за љубов, а се облекува како да пее лирика на Sex Pistols, башка многу повеќе се коментира за тоа што носи отколку за тоа што пее, што е смешно бидејќи она треба да биде музичарка а не модна креаторка или маникенка.