Новиве модели на LG мислам дека имаат поддршка за ДТС звук еве овие погоре моделите 42LM671S и 47LM669S.И на LG се прави да чита DTS звук со менување на моделот или софтверот во сервис менито кој го разбира ова може да среди кој не го разбира може да го поебе телевизорот ако чепка некој работи во сервис менито што не ги разбира (ова се однесува ако имаат лиценца за DTS на некој модели од LG )
Плазма е, на зима не мораш ни греење да палиш у собата.http://www.amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=31512&id=56&l=3&q=&SupplierArticleID=&Action= da ve prasam za neso za tv go zemav veke 4-5 meseci go imam no vidov desno gore leviot i desniot agol po 4-5 casovi upalen epten e zagrean na tie agli duri ni rakata nemoze da ja drziz ? go ima li nekoj ovoj model da li e fabricki takov ili sjeban mi e neso fala odnapred ? : D
Тоа им е природна работа на плазмите така ке ти грее засекогаш не им е ништо што грее барем во првите 2 години понатаму ке почнат да пукаат електролити од топлинатаHAhahahha i toa so vikas ama ne e los dobar tv e go prikluciv xbox na nego igram 2-3 dena slika staklo ima za 1024x768 ama gree ko termo pecka
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 22:43 ---
A moze da ima nekoe ostetuvanje so gree tolku ne e normalno
Наочаре црне имашAe pa za 2-3 godini nov ke si zeam hahahahhha fala na pomosta ;D
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 22:50 ---
A pisuva i deka moze da stane 3d opcija ima ama da se stavi blue ray citac ima nekoj probuvano taka ? iskaca dobra slika vo 3d ili jok
Не можеPisuva vo priracnikot da se dodade blu ray player kemoze da se konvertira vo 3d
Продавај лаги на некој друг(а можеби се зезаш ), феникс со здравје да си се служиш, јас користам самсунг 42инч плазма од мај 2007, нема ниедна маана. Уживај . Брат ми има ист таков како твојот само 50инч, одличен тв. Веројатно ќе има некое подобрување на софтверот да чита и дтс, но тоа е најмал проблем, со едно програмче mkv2ac3 за 15тина минути добиваш ац3 звук и си гледаш комотно фул хд филм.Тоа им е природна работа на плазмите така ке ти грее засекогаш не им е ништо што грее барем во првите 2 години понатаму ке почнат да пукаат електролити од топлината
Продавај лаги на некој друг(а можеби се зезаш ), феникс со здравје да си се служиш, јас користам самсунг 42инч плазма од мај 2007, нема ниедна маана. Уживај . Брат ми има ист таков како твојот само 50инч, одличен тв. Веројатно ќе има некое подобрување на софтверот да чита и дтс, но тоа е најмал проблем, со едно програмче mkv2ac3 за 15тина минути добиваш ац3 звук и си гледаш комотно фул хд филм.