A
AnFem
Гостин
Чекај сега, збунета сум. Еднаш биле ловци по природа, сега ова... Просто да не знаеш како да освоиш машко срце, со глумење неприступачна или лесен плен?
Сопни се бегајќи...Чекај сега, збунета сум. Еднаш биле ловци по природа, сега ова... Просто да не знаеш како да освоиш машко срце, со глумење неприступачна или лесен плен?
Мажите се многу површни суштества па затоа нема ништо чудно во тоа да сакаат глупави жени.
Да беше женско, ти ќе беше паметна и единствена со таква фабричка грешкаА има паметни?
И не мора да биде убав Само да не е гол(тар) и босПа и жените преферираат глупави мажи.
--- надополнето: 3 јуни 2012 во 00:20 ---
Па и жените преферираат глупави мажи.
После ние сме биле комплицирани! ....Чекај сега, збунета сум. Еднаш биле ловци по природа, сега ова... Просто да не знаеш како да освоиш машко срце, со глумење неприступачна или лесен плен?
Секоја чест за искреноста.
Ахххх........Жените понекогаш се повеќе убави отколку паметни, зашто знаат дека мажот подобро гледа отколку што мисли...
Во тој случај мора да знаат дека мажот гледа и сабајле. Не треба многу памет за тоа.Жените понекогаш се повеќе убави отколку паметни, зашто знаат дека мажот подобро гледа отколку што мисли...
Пу-пу скраја да е тоа значи дека треба да налетам на тебе, ако ти се исполни „дај-боже-то“.Секоја чест за искреноста.
Дај боже да налеташ на најбогатиот.
Ама богатството да му биде единствен квалитет
што ќе го поседува.
тотално погрешно разбрано, ама ај.Пу-пу скраја да е тоа значи дека треба да налетам на тебе, ако ти се исполни „дај-боже-то“.
А, па што знаеш, може и да ти се допадне.
Шега на страна, дај олабави, не те личи да ми ги покажуваш мускулите. Исто така, сигурна сум дека не си толку глуп да не го разбереш последниот пост што толку „машки“ ми го искоментира, туку намерно го злоупотреби на највулгарен начин. Нека ти служи на чест и тебе и на твоите обожавателки. Јас не морам да ти ги дигам акциите за да се чувствуваш помалку загрозен и да ме штедиш. Само напред, покажи се ако мораш да се пофалиш дека твојот (инает) е најголем.
ЛоЛ башка и потписот твој кога ќе го прочита човек после стиховивеDuri i raperite go znaat ova !!
got a black chick that be boosting
got a white girl that be boofing
gotta watch her cause she use it
but she fuck me like she stupid
and she always ready to give me that becky
last time it was so good I almost crashed my Bentley
D