Да му помогнеме на малиот Филип!

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
filip-apel.jpg-240.jpg

Филип Петровски боледува од тумор на мозокот за кој е потребна итна операција. Поради болеста мора да се оперира во една од нашите приватни болници.

Ајде да му помогнеме на малечково да ја добие битката со болеста.

Засега може да се донира само на број од Т-Мобиле. 070/143-133

Можам да донирам од ОНЕ на Т-Мобиле?

Можам да донирам од ОНЕ на Т-Мобиле?

За жал мислам дека не можеше. Имаше баш на ФБ страната на Донации вакво прашање и пишуваше дека само од Т-Мобиле може да се донира на нивен број. Што е само по себе уште една глупост.

А сметка од банка? :(

За жал мислам дека не можеше. Имаше баш на ФБ страната на Донации вакво прашање и пишуваше дека само од Т-Мобиле може да се донира на нивен број. Што е само по себе уште една глупост.

:( Баш штета, немам ни еден број дома од Т-Мобиле. Ако се отвори и од ОНЕ, кажвајте.

:( Баш штета, немам ни еден број дома од Т-Мобиле. Ако се отвори и од ОНЕ, кажвајте.

ОНЕ број нема да има, затоа што според нивните (не)правила, нивен број може да се користи за донации само доколку лекувањето е во странство:tapp:
А по што детенцево ќе се лекува во Македонија тогаш остануваат само Vip и Т-Мобиле.

Донирано,
колку е само слатко на сликава, се надевам дека успешно ќе се излекува.
:( :( :(

Би сакал RocknRolaa да објасни зошто сликата во првиот пост не е слика на Филип туку на некој Бразилец, сликана и објавена на интернет пред 2 и кусур години.

Затоа што истава слика беше поставена на апелот за помош на детето.
Еве ти линк дотаму. Јас не знам како изгледа детето, така да го ставив тоа што го има таму, не би можела да знам дека друга слика ставиле место таа на детето.

Бај д веј донирав преку моб и не е лажен телефонот ако мислиш дека е некоја измама. Уствари не мора мене да ми веруваш има и други кои овде донирале кои можат да ти потврдат каков рипорт стига од Т-Мобиле при донацијата.

Ама не можам, а да не забележам дека ми бараш некаква лична одговорност за вакво нешто.

Би сакал RocknRolaa да објасни зошто сликата во првиот пост не е слика на Филип туку на некој Бразилец, сликана и објавена на интернет пред 2 и кусур години.
Таа слика е ставена на апелот, веројатно затоа што немале слика од детенцето. Штом има донациски број, секако не е измама. Зарем е битна сликата?

@двете, не барав лична одговорност, само мислев дека го познаваш случајот лично, па ме интересираше објаснувањето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom